התקפי כאבי דקירות אגן ימין + ע'זנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי כאבי דקירות אגן ימין + ע'זנב
    מישל
    25/02/2011

שלום רב, אני בת 28, ולפני שבועיים הותקפתי לרשונה כאבי גב ובטן תחתונה + אגן
    זה לווה בכאבי דקירות קשים. הייתי במיון 3 פעמים ועשיתי CT עם יוד לשלילת דלקת תוספתן כל הבדיקות יצאו ללא ממצאים ושוחררתי עם משככי כאבים כל פעם.
    בבדיקת 3 רופאי נשים - הכל תקין.. למרות שהיה לי לפני חודש וחצי הריון כימי - שבוע 5 שלא הסתדר -הריון ראשון.
    עם הזמן הכאבים קשים יותר - וממוקדים באיזור בין עצם הזנב ימינה לצד האגן.
    במקלחת הרגשתי בגולה בשיבן ימני למעלה שכואב בלחיצה אני כותבת בכל פורום אפשרי כי אני סובלת ולא מוצאת את המומחיות הנכונה לבעיה. האם יכול להיות עצבים שקשורים לאגן או ציסטה בישבן למעלה שחוסם משהו ? - אני מוסיפה תמונת CT בשאלה על האיזור - איפה שכואב לי יש "גולה" בCT האם זה קשור לעצבים?
    האם הבעיה יכולה להיות עצבים? אני על 2 סוגי אנטיביוטיקה על גדר השארת "דלקת אגן"
    והאנטיביוטיקה לא עוזרת ועוד כואב לי מאוד.... תודה רבה על תשומת ליבכם ושבת שלום
    מישל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקפי כאבי דקירות אגן ימין + ע'זנב - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

מכיוון שנשללו דברים אחרים אני מציע לפנות לאורטופד לנסות לאבחן האםיש בעיה אורטופדית כלשהי ובמידת הצורך לפנות לפיזיותרפיה לטיפול בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו