רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים
    דני
    28/02/2011

רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים:
    נקבעה לי ב-EMG כנ"ל לפני כ 3 חודשים "באופן מתון" אך רגליי ממשיכות להחלש ולהתקרר בעוצמות לסירוגין שמשתנות במשך אותו יום! למרות זאת, נוירולוג ואורטופד קבעו בבדיקה פיזית שלהם ש"אין לי בעיה נוירולוגית" או ש"רגליי חזקות" , ואני שואל מדוע הם לא מתחשבים בממצאים הנ"ל ובתחושותיי-הרי בסוף זה יכול להגמר לא טוב..
    מישהוא יכול להסביר לי בבקשה את הסתירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים - תגובה

אייל קליין
    28/02/2011

בממצאי הדמיה בכלל ובגב התחתון בפרט לא תמיד יש התאמה בין הממצאים בהדמיה לבין הממצאים הקליניים. על אף התסכול שנובע מכך אנחנו לרוב מטפלים על פי הממצאים הקליניים כאשר ממצאי ההדמיה באים על מנת לחזק השערות או שונות או לשלול ולתת מידע נוסף שיכול להשפיע על בחירת ההתערבות. כאשר יש בעיות כרוניות לגוף יש יכולת להתגבר ולעשות קומפנסציות על מנת שנוכל להמשיך לחיות את חיינו. אם בכל זאת יש לך ספק אתה תמיד יכול לפנות לחוות דעת נוספת והייתי מציע גם לבקש הפניה לפיזיותרפיה כדי ללמוד תרגילי חיזוק שונים לשמירה על הגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו