הרדמויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמויות
    שגית
    01/03/2011

ביצעתי בדיקות בשל זרמים והרדמויות ברגלים ובידיים וגם בצד ימין של הפנים.ביצעתי בדיקת vep שיצאה תקינה ובדיקת sep שהתוצאה: יש לציין שלא התקבלו תגובות ברגליים לגירויים. בגירוי רגל ימין משני הערוצים התקבלו גלים בגדר הנורמה.בגירוי רגל שמאל התקבלו גלים:מערוץ לומברי-בגדר הנורמה,מערוץ קורטיקלי -מאורך.סיכום:הודגמה האטת הולכה מרכזית משמאל.

.עשיתי mri צווארי ללא חומר ניגוד מראה על שינויים משמעותייםבחוליות c2-c7 היצרות .(אין עדות לשינויים בעצב)
    הרופא טוען שזוהי הסיבה לזרמים שהשינויים גורמים ללחץ על העצב.
    היום ציינתי לפניו שיש לי בנוסף תחושה קצת מוזרה בעפעפף הימני כאילו קצת כבד יותר ובצד הלשון הימנית מין תחושה קצת מוזרה. הרדמות .אך אני מסוגלת להניע ומרגישה תחושות.ולכן הפנה אותי גם לmri ראש.
    במידה והmri ראש יהיה תקין האם אוכל להיות בטוחה שכל הסימפטומים הם כתוצאה מהבעיה הצווארית?או שדרוש בירור נוסף?
    האם התחושות שאני מרגישה ניתן לייחס לבעיה בעמוד ה שדרה הצווארי?
    חשובה לי דעה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמויות

הוספת תגובה

• הרדמויות - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

סימנים בפנים לא ניתן להסביר ע"י פגיעה צווארית.
    אני ממליץ לחזור לנוירולוג עם תוצאות של MRI ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו