מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרדמויות ברגליים ובידייםטלי03/03/2011
שלום
שמי טלי, בת 33.
בחודש האחרון, באופן יומיומי נרדמים לי חלקים שונים בגוף- בעיקר ידיים ורגליים.
זה קורה בעוצה חלשה / בינונית, אבל זה ממש כל הזמן ואף בידיים וברגליים במקביל.
יש לציין שעברתי 7 טיפולים במכשיר להצרת היקפים - vip line + עובד בשיטת tens ואני מרגישה את ההרדמויות האלה מאז, אעפ"י שהפסקתי עם הטיפולים האלו לפני שבועיים.
יש לציין שזו פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה רפואית כלשהי- בריאותי תקינה
מה זה יכול להיות?? אני ממש ממש מוטרדת (קבעתי תור לרופא משפחה לאמצע שבוע הבא, אך אשמח לקבל את תגובתכם).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמויות ברגליים ובידיים - תגובה
ד''ר יולי טרגר06/03/2011אני מקווה שלאחר שהפסקת טיפולים במכשיר להצרת היקפים הסימנים שאת מרגישה יעברו בהדרגה. קצת סבלנות... אם זה לא יעבור תוך מספר שבועות (עד חודש לאחר הפסקת טיפול במכשיר), כדאי לפנות לרופא להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' טרגר
טלי06/03/2011דר' טרגר שלום
ראשית, תודה על התשובה.
אם אני מבינה אותך נכון, זה יכול להיות מהטיפול? מפני שהאחות שם /מנהלת מכחישה את זה בתוקף וטוענת שאין שום קשר.
תודה מראש, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' טרגר - תגובה
ד''ר יולי טרגר06/03/2011טלי שלום,
אני לא מומחה למכשיר הזה. יכול להיות שהתגובה כמו תגובה שלך לא תוארה עד היום, אין לי מוסג...
אני רק חושב בהיגיון... אם הסימנים הופיעו לאחר שהתחלת טיפול במכשיר, כנראה שזה קשור. לא צריך בשביל זה להיות מומחה. כל טיפול בסוג זה, גם טוב ביותר וגם בטוח ביותר יכול לגרום לתופעות לא רצויות. תגובות של כל אחד מבני אדם יכולות להיות קצת שונות, מה לעשות... יכול להיות שהטיפול שינה משהוא באיזון של מערכות שונות בגוף שלך. אם זה כך, אני בטוח שזה הפיך וצריך רק להמתין בסבלנות וזה יעבור. וכפי שכתבתי, אם זה לא עובר, לכי לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)