הרדמויות ברגליים ובידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמויות ברגליים ובידיים
    טלי
    03/03/2011

שלום
    שמי טלי, בת 33.
    בחודש האחרון, באופן יומיומי נרדמים לי חלקים שונים בגוף- בעיקר ידיים ורגליים.
    זה קורה בעוצה חלשה / בינונית, אבל זה ממש כל הזמן ואף בידיים וברגליים במקביל.
    יש לציין שעברתי 7 טיפולים במכשיר להצרת היקפים - vip line + עובד בשיטת tens ואני מרגישה את ההרדמויות האלה מאז, אעפ"י שהפסקתי עם הטיפולים האלו לפני שבועיים.
    יש לציין שזו פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה רפואית כלשהי- בריאותי תקינה
    מה זה יכול להיות?? אני ממש ממש מוטרדת (קבעתי תור לרופא משפחה לאמצע שבוע הבא, אך אשמח לקבל את תגובתכם).
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמויות ברגליים ובידיים

הוספת תגובה

• הרדמויות ברגליים ובידיים - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

אני מקווה שלאחר שהפסקת טיפולים במכשיר להצרת היקפים הסימנים שאת מרגישה יעברו בהדרגה. קצת סבלנות... אם זה לא יעבור תוך מספר שבועות (עד חודש לאחר הפסקת טיפול במכשיר), כדאי לפנות לרופא להתייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' טרגר

טלי
    06/03/2011

דר' טרגר שלום
    ראשית, תודה על התשובה.
    אם אני מבינה אותך נכון, זה יכול להיות מהטיפול? מפני שהאחות שם /מנהלת מכחישה את זה בתוקף וטוענת שאין שום קשר.
    תודה מראש, טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' טרגר - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

טלי שלום,
    אני לא מומחה למכשיר הזה. יכול להיות שהתגובה כמו תגובה שלך לא תוארה עד היום, אין לי מוסג...
    אני רק חושב בהיגיון... אם הסימנים הופיעו לאחר שהתחלת טיפול במכשיר, כנראה שזה קשור. לא צריך בשביל זה להיות מומחה. כל טיפול בסוג זה, גם טוב ביותר וגם בטוח ביותר יכול לגרום לתופעות לא רצויות. תגובות של כל אחד מבני אדם יכולות להיות קצת שונות, מה לעשות... יכול להיות שהטיפול שינה משהוא באיזון של מערכות שונות בגוף שלך. אם זה כך, אני בטוח שזה הפיך וצריך רק להמתין בסבלנות וזה יעבור. וכפי שכתבתי, אם זה לא עובר, לכי לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו