מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות יתרמיכל05/03/2011
שלום,
מזה כחצי שנה (קצת יותר) אני סובלת מעייפות בלתי מוסברת, כל חיי הייתי בחורה מאוד עירנית, לקראת סיום התואר הראשון שלי התחלתי לחוש עייפות, זה לא שאין לי חשק לעשות דברים אני עדיין מאוד רוצה לצאת, לעבוד, ללמוד אבל אני פשוט מאוד עייפה.
אם אני רואה סרט בערב הסבירות שאני לא ארדם (גם כשהסרט מאוד מעניין אותי) נמוכה מאוד. במהלך התקופה האחרונה הלכתי לסטנדאפ ונרדמתי בהופעה, הלכתי למועדון ותוך כדי הרגשתי כאילו אני לא יכולה להחזיק את העיניים פקוחות והלכתי לשבת ונרדמתי! זה כל כך לא אופייני למה שהייתי, אני פשוט לא מצליחה להחזיק את עצמי ערה, זה מאוד מבאס אותי. הלכתי להיבדק, הבדיקות דם תקינות ונשלחתי לנירולוג שאמר לי שהכל בסדר אצלי ואולי אני בדיכאון, שאני אחכה עוד קצת לראות מה קורה, בינתיים זה רק מחמיר ואני ממש לא בדיכאון. אני אוהבת לעשות דברים ונהנית מהם אבל פשוט יש יותר מידי קטעים שאני לא מצליחה לחזיק ואני נרדמת.
אני כבר לא ממש יודעת מה לעשות...
אשמח לעצות
תודה רבה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות יתר - תגובה
ד''ר יולי טרגר06/03/2011אני ממליץ לבדוק תפקודי בלוטות הפרשה פנימית (בלוטת התריס) ולהתייעץ עם רופא פנימאי. אני הייתי מנסה לשלול סיבות אורגניות לעייפות לפני שמגיעים להסברים וטיפולים פסיכולוגיים-פסיכיאטריים (דיכאון). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)