עישון לאחר פגיעה מוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון לאחר פגיעה מוחית
    מישל
    13/03/2011

שלום, הנני לאחר שבר דחוס בגולגולת.הייתי מחוסרת הכרה 23 יום.כיום אני בדיוק שנה לאחר הפגיעה וכבר המון זמן אני מתפקדת בצורה עצמאית וכיום אני ללא טיפול תרופתי.עד לא מזמן נטלתי PK-MERZ. השאלה שאני מעוניינת לקבל עליה תשובה היא:עישון של קנביס טהור יכול לפגוע בשיקום המוחי?באופן חד פעמי כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון לאחר פגיעה מוחית

הוספת תגובה

• אני פגוע חבלה מוחית חודרנית

TBI
    15/03/2011

כבר 17 שנים אני סובל מפגיעת מוחית חודרנית (TBI) עם שתל קריניאלי (בגולגולת)
    ומשתמש בקנביס רפואי כתרופה כבר חצי שנה. כמובן שיש מעקב רפואי בגלל המצב אך עד עכשיו לא היו מופעים פסיכיאטרים שונים מהרגיל, שבגללם אני מטופל, או התקפים אפילפטים (שמעולם לא היו לי).

המקב מתבצע אחת לחודש ע"י הניורופסיכיאטר ואחת לחודש ע"י מרפאת כאב ועוד פעם בחודש ע"י ניורולוג. כל אחד מהנ"לים מעריכים את תפקודי והשפעת הקנביס על תפקודי ושולחים את המלצותיהם אל דר' יהודה ברוך במשרד הבריאות.

מאחר ואין שתי פגיעות חבלה מוחית דומות לגמרי מומלץ להתייעץ עם רופא שמכיר אותך ואת מצבך לפני ריכת קנביס או כל סם אחר בעישון או בליעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון לאחר פגיעה מוחית - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/03/2011

קנביס רפואי הוא טוב רק לכאבים . קנביס בכללותו לא רצוי לפגועי מוח אם היה נזק מוחי לעיתים זה יכול לגרום להתכוצויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו