אספירין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אספירין.
    בתיה
    28/03/2011

שלום רב,

לפני כשנה עברתי ארוע מוחי מאד מאד קל, תודה לאל אני בסדר גמור ומתפקדת באופן מלא.

כיום אני נוטלת אספירין במינון של 100 מ"ג, ראשית ברצוני לשאול האם אספירין אכן יעיל ואני יכולה כפי שאומרים לישון בשקט ? האמת שאני כל הזמן נמצאת בפחד מתמיד שמא יקרה משהו, למעשה אני ממש לא חיה, כמו כן ממאמרים רבים אשר קראתי, הבינותי שאספירין גם במינון נמוך יש לו תופעות לוואי קשות, האם אכן כך ?

לאחרונה קראתי שיש תרופה בשם פלויקס שהיא גם מעכבת הצמדת טסיות דם ויש לה פחות תופעות לוואי, האם זה מתאים גם לאנשים שעברו ארועים מוחיים או רק לאנשים שעברו ארועיים לבביים ?

לתשובתכם אודה מראש.
    יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אספירין.

הוספת תגובה

• אספירין. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/03/2011

לאספירין אין תופעות לואי קשות הוא יכול לגרום לבעיות בקיבה . הוא מגן על אנשים מפני ארוע מוחי בכ 20 אחוז בלבד . אבל אין תרופה שמגינה לחלוטין . בכל מקרה אם את כל כך חרדה כדאי לשקול טיפול הרגעתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך.

בתיה
    29/03/2011

ראשית רב תודות על תשובתך.

לא ענית לי באם התרופה אשר קראתי אודותיה (פלויקס) אכן יותר יעילה בהגנה מפני ארועים מוחיים או שמא יש תרופה אחרת אשר אחוז ההגנה שלה יותר גדול מאספירין.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו