בת 25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 25
    chen
    04/04/2011

שלום,
    אני בת 25 רציתי לשאול האם מוכרת לך תופעה שאני חווה לעיתים קרובות בחודשים האחרונים: מדובר במעיין שיתוק באיזור כף הרגל למספר שניות. ממש לפני שהרגל משתתקת לי אני מרגישה תחושת נימול קשה ומיד לאחר מכן הרגל "נתפסת" לי במצב שבו אצבעות כף הרגל מתעוותות (לרוב הבוהן מצביעה כלפי מטה ושאר האצבעות כלפי מעלה, או ההיפך). המצב הזה כואב מאד ואין לי אפשרות לפקוד על האצבעות להתיישר בחזרה. כאמור, לאחר מספר שניות הרגל "נרגעת" והאצבעות מתיישרות למצב הרגיל.
    מה פשר התופעה הנ"ל ומדוע היא מתרחשת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 25

הוספת תגובה

• בת 25 - תגובה

אייל קליין
    04/04/2011

כמו שכבר ציינתי במספר תגובות יש חשיבות לאנמנזה מפורטת כדי להבין ממה נגרמים cramps כמו שאת מתארת. לעיתים זה ביטוי של בעיה בעמוד השדרה, לעיתים ביטוי של חוסר במינרלים מסוימים או ביטוי של בעיית כלי דם ועוד. אנא פני לרופא ותארי בפניו את הסימפטומים, מתי הם קורים, בתגובה למה הם קורים על מנת שיוכל לעזור באבחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו