מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנה, סחרחורת ולחץ דםגל11/04/2011
שלום,
בזמן האחרון אני סובלת ממיגרנות לעיתים קרובות מאוד.
ההתקף האחרון שחוויתי היה חלש יחסית, לא הלכתי לנוח (שזה הדבר היחיד שעוזר לי) והיתה לי סחרחורת נוראית. במשך 3 פעמים תוך כדי הליכה הרגשתי למשך מספר שניות שהראש שלי מסתובב וממש לא ידעתי מה קורה מסביבי, ולאחר מספר שניות זה הפסיק והכל היה רגיל עדיין כאב לי הראש והמשכתי ללכת רגיל. זה אף פעם לא קרה לי, אפילו בהתקפים קשים יותר ואפילו לא ידעתי מה להגיד לרופא לא ידעתי מה קרה פשוט פתאום הייתי באפיסת כוחות לכמה שניות והסחרחורת התגברה ואז פתאום זה נחלש.
בנוסף הרגשתי בהתקף הזה דופק מהיר מספר פעמים, ממש הרגשתי את הפעימות לב שלי.
הלכתי לרופא ומדדו לי לחץ דם ודופק - שהיה 90/135 ודופק 125
לא ידוע לי על בעיות של לחץ דם גבוהה.
לא לקחתי שום תרופה באותו יום כי לא מצאתי משהו שעוזר לי.
יכול להיות שהסחרחורת שהתגברה בפתאומיות והלחץ דם קשורים להתקף? האם ידוע על עלייה בלחץ דם בהתקף מיגרנה ועל סחרחורת חזקה ופתאומית?
זו פעם ראשונה שהיתה לי סחרחורת כזו ופעם ראשונה שנודע לי על לחץ דם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה, סחרחורת ולחץ דם - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/04/2011לגבי הסחרחורות עליך לעבור ברור בעיקר כדאי לבצע הולטר לב ואקו לב . לחץ דם יכול גם הליות קשור ללחץ שנכנסת בו בעקבות הסחרחורות שהרגשת .
בדכ מיגרנה לא מלווה בסחרחורות . אם זה יחזור על עצמו כדאי להתיעץ בנוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)