עודף בעיות נוירולוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף בעיות נוירולוגיות
    מאור
    12/04/2011

בשנתיים האחרונות התחלתי לסבול מעודף בעיות נוירולוגיות, כן זה קצת חופר אבל אני מבקש התייחסות מלאה..
    1. נידודי שינה: זה התחיל ממצב של שינת יתר למשך חודש בערך, עבר לנידודי שינה [שעתיים בלילה ואז התעוררתי ולא נרדמתי שוב] למשך 3 שבועות [ניסיתי כדור שינה, לקח לו 4 שעות להשפיע עליי, ביום שלמחרת הוא לא השפיע בכלל], אחר כך חזרתי לישון רגיל אבל עם התעוררויות באמצע, אחר כך עברתי לשינה רגילה, ועכשיו אני במצב של קושי בהירדמות, שינה רגילה אבל אם אני מתעורר אני לא מצליח לישון, גם אם אני עייף ברמות קשות והעיניים עוד שנייה מתפוצצות, נשאר ער..
    2. בעיות זיכרון: מי שמכיר אותי יודע איזה זיכרון מדהים יש לי, לטווח הארוך אני זוכר דברים עוד מגיל 4 ו-5, ואני זוכר את הפרטים הכי קטנים.. את הצבע של החולצות של האנשים שראיתי ברחוב בגיל 6, כשאני בעיר זרה שלא הייתי בה מגיל קטן אני יודע את הדרך אוטומטית רק מלהיזכר, יכול לזכור משפטים שלמים שאמרו לי כמה שנים אחורה, בקיצור, זיכרון מדהים.. אבל לטווח הקצר בשנה האחרונה הוא פשוט -נהרס-. אני שוכח דברים שנייה אחרי שאני חושב אותם, עד למצב שאני מחליט לקום לארון ולקחת את הארנק, וכשאני מגיע לארון אני שוכח מה רציתי. זה נהיה בלתי נסבל כבר.
    3. לא מבדיל בין זכרונות לחלומות: כמו שאמרתי יש לי זיכרון יוצא דופן, אני זוכר את רוב החיים שלי ואת רוב החלומות שלי, ולטווח הארוך אני פשוט לא יודע להבדיל בין זכרונות לחלומות, זה מתערבב לי ומשגע אותי..
    4. שגיאות כתיב: כולם יודעים עליי שעברית תקנית זה דבר ממש חשוב לי. בחיים לא היו לי שגיאות כתיב או שגיאות דקדוקיות. בזמן האחרון אני לפעמים כותב עם שגיאות כתיב.. לדוגמא "אני יגיד" במקום "אני אגיד", או "כבסא" במקום "כבשה", עד למצב ששאלתי את חבר "איך כותבים כבשה?", וזה מראה על בעיה רצינית..
    5. בעיה עם שמות: התחילה לי בעיה מאוד חמורה עם שמות, אני פשוט שוכח אותם.. אני לפעמים מנסה לפנות אל חבר או ידידה אבל לוקח לי זמן כי השם שלהם פשוט בורח לי מהראש, ולוקח לי דקה בערך להיזכר.
    6. חלומות מורכבים מדי: החלומות שלי נהיו מורכבים יתר על המידה.. עד למצב שבתוך החלום אני ממציא סרטים, פרקים לסדרות, בדיחות, חידות, פתגמים, פרסומות.. השיחות בתוך החלומות שלי הן בשפה מאוד גבוהה, ולפעמים יש התייחסות לתחומים מאוד מסובכים ומורכבים שאני עצמי לא מבין, אבל בכל זאת זה קורה בחלום, ובצורה חכמה ובלי טעויות.. אני גם סובל מעודף דעות בחלומות שלי, חלמתי שפתחתי דיון על נושא מסויים, ובתוך החלום המצאתי לעצמי כ-30 תגובות שונות מאנשים, עם דעות שונות לחלוטין, והכל מנוסח ברמה גבוהה ואינטלקטואלית.
    7. כאבי ראש: התחילו לי כאבי ראש מאוד קשים, ובחיים לא היו לי כאלו..
    8: עקצוצים בכל הגוף: בעיה שאני סובל ממנה כבר כמה שנים, זה שכשאני מתרגש/מתעצבן/עובר ליד מישהו שאני לא רוצה לראות וכו', מתחילים לי עקצוצים בכל הגוף, ממש כמו דקירות מהירות כאלו.. וזה בלתי נסבל,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף בעיות נוירולוגיות

הוספת תגובה

• המשך

מאור
    12/04/2011

אני מתחיל להתגרד באופן בלתי נשלט, וזה רק מחמיר.. בכל פעם שאני נכנס למכון אני מתחיל להתגרד למשך 5 דקות בערך, כשאני הולך ברחוב אני עוצר לפחות 3 פעמים כי אני מתגרד ואני צריך להירגע, והבעיה הזו משגעת אותי..

סליחה על החפירה, אני פשוט רוצה אחת ולתמיד תשובות לבעיות שלי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף בעיות נוירולוגיות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    12/04/2011

לא הבנתי בן כמה אתה . בכל מקרה אם הינך צעיר תלונות די מוזרות . כדאי להתיעץ עם נוירולוג ואם הכל תקין יש להתיעץ גם עם פסכיאטר לשלול שאתה לא במתח או חרדה.
    לבצע בדיקות דם מקיפות כולל בי 12 ותפקודי בלוטת התריס ואלי בדיקה במעבדת שינה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 17

מאור
    12/04/2011

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו