מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפטומים וסימנים נוירולוגים. עזרהלא ישן בלילה12/04/2011
שלום רב
ראשית רציתי לומר תודה רבה על העזרה, לי ולכל משתמשי האתר.
זכר בן 29, מוצא מעורב
המקרה שלי - לפני כשבועיים התחלתי לחוש מעין "רדימות\חוסר תחושה" בעור של שוק שמאל באספקט לטרלי (לא בפיזור דרמטומלי או של עצב סנסורי כלשהו, אולי יכול להתאים לפיזור של לטרל סורל קוטנאוס, אבל ממש לא באופן מדוייק...)
מלבד זאת, מזה שנים יש איזור בעור של ירך ימין באספקט אנטרולטרלי אשר מרגיש כרדום אך רגיש למגע עדין. מעולם לא פניתי לרופא כי זה לא מאד הפריע לי (היום עדיין מרגיש זאת אך פחות, תמיד הנחתי שמדובר במרלגיה פרסתטיקה).
יש לציין לפני 3-4 שבועות כאבי גב תחתון מימין אשר קרנו למפרק הירך מימין (ללא הקרנה בפיזור סכיאטי). כאבים אלו הופיעו פתאום ללא קשר לאירוע מסויים ונעלמו לאחר כ7-10 ימים. כיום לא מרגיש אותם.
בעברי - זעזוע מוח קל לפני כ-5 שנים, אספטיק מניניגיטיס partialy treated לפני כ-3 שנים. מלבד זאת בריא לחלוטין.
בבדיקה פיסיקלית - נוירולוג מצא רפלקס פטלרי לא מופק מימין, קלונוס ברפלקס אכילס מימין, ללא בבינסקי. רגל שמאל הכל תקין. גפיים עליונות ועצבים קרניאלים תקינים.
עוד הוא אמר שיש סימן LASEG חיובי דו"צ (למרות שלא ממש הרגשתי כאב בפיזור סכיאטי) והגבלה בתנועה בגב תחתון.
בשני הלילות האחרונים בקושי הצלחתי לישון מרוב דאגה. אני חושש בראש ובראשונה מטרשת נפוצה וגם מגידולים. האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה בבקשה?
לא ישן בלילה13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים וסימנים נוירולוגים. עזרה - תגובה
אייל קליין16/04/2011הסימפטומים שאתה מתאר יכולים להתאים לבעיה נוירולוגית כלשהי. בדיקות הרפלקסים על אף שאנחנו משתמשים בהן בקביעות, בעיני אינן מאוד אבחנתיות והן יכולות להיות מוטות בנסיבות שונות. לכן אני מציע לעשות ייעוץ נוסף עם נוירולוג וגם עם אורטופד ולנסות להבין האם מקור כל הסימפטומים אכן מהקרנה כלשהי מהגב (פריצות דיסק וכו) או בעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)