EMG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• EMG
    ספיר
    29/04/2011

שלום.אני צריך לעבור בדיקת EMG וקראתי כמה הנחיות לבדיקה שבעיתיות עבורי:
    1. אין להשתמש במשחות או קרם גוף ביום הבדיקה-יש לי פריחה מפושטת בעור(מאובחנת) ואני משתמש קבוע בקרמים אחרת אני לא יפסיק לגרד במהלך הבדיקה.מה לעשות?
    2.לא לקחת מדללי דם לפני.אני לוקח אספירין.זה מדלל את הדם,נכון?
    3. יש להתלבש בלבוש נוח, כמו מכנסיים קצרים, חולצות ללא שרוולים, גרביים עדיף מגרביונים.-אני בא ישר מהעבודה-מדוע צריך גם לבוש מיוחד???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    EMG

הוספת תגובה

• שוב שואל!

ספיר
    06/05/2011

שלום. לגבי השאלות ששאלת:
    1. אני לא חושב שהקרם ישפיע על הבדיקה אם אתה שם את הקרם מספר שעות לפני הבדיקה.
    2. כדי לא לקחת את האספירין באותו יום של הבדיקה ליתר בטחון. מצד שני הדימומים מהבדיקה רק יהיו שתפי דם תת עוריים קטנים קרוב לוודאי.
    3. תלוני בהיקף של הבדיקה אבל צריך לקחת בחשבון שהבדיקה דורשת חשיפה של אזורים של הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שואל! - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    12/05/2011

שלום. לגבי השאלות ששאלת:
    1. אני לא חושב שהקרם ישפיע על הבדיקה אם אתה שם את הקרם מספר שעות לפני הבדיקה.
    2. כדי לא לקחת את האספירין באותו יום של הבדיקה ליתר בטחון. מצד שני הדימומים מהבדיקה רק יהיו שתפי דם תת עוריים קטנים קרוב לוודאי.
    3. תלוני בהיקף של הבדיקה אבל צריך לקחת בחשבון שהבדיקה דורשת חשיפה של אזורים של הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

ספיר
    21/05/2011

לא יכול להחזיק מעמד לא למרוח קרמים על העור לפני הבדיקה EMG כי יש לי פריחה קשה.מה עושים?לוותר על הבדיקה?
    מה זה יכול לעשות בכלל?קשה לבצע ככה את הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    23/05/2011

לא נראה לי שמריחת קרם יכול להשפיע על הבדיקה אבל אם קיבלת הנחיות לא לעשות את זה אז כמו שאמרתי אולי כדי לשים פחות קרם מרגיל ולא מיד (נגיד פחות משעה או שעתיים) לפני הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו