מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- EMGספיר29/04/2011
שלום.אני צריך לעבור בדיקת EMG וקראתי כמה הנחיות לבדיקה שבעיתיות עבורי:
1. אין להשתמש במשחות או קרם גוף ביום הבדיקה-יש לי פריחה מפושטת בעור(מאובחנת) ואני משתמש קבוע בקרמים אחרת אני לא יפסיק לגרד במהלך הבדיקה.מה לעשות?
2.לא לקחת מדללי דם לפני.אני לוקח אספירין.זה מדלל את הדם,נכון?
3. יש להתלבש בלבוש נוח, כמו מכנסיים קצרים, חולצות ללא שרוולים, גרביים עדיף מגרביונים.-אני בא ישר מהעבודה-מדוע צריך גם לבוש מיוחד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואל!
ספיר06/05/2011שלום. לגבי השאלות ששאלת:
1. אני לא חושב שהקרם ישפיע על הבדיקה אם אתה שם את הקרם מספר שעות לפני הבדיקה.
2. כדי לא לקחת את האספירין באותו יום של הבדיקה ליתר בטחון. מצד שני הדימומים מהבדיקה רק יהיו שתפי דם תת עוריים קטנים קרוב לוודאי.
3. תלוני בהיקף של הבדיקה אבל צריך לקחת בחשבון שהבדיקה דורשת חשיפה של אזורים של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שואל! - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן12/05/2011שלום. לגבי השאלות ששאלת:
1. אני לא חושב שהקרם ישפיע על הבדיקה אם אתה שם את הקרם מספר שעות לפני הבדיקה.
2. כדי לא לקחת את האספירין באותו יום של הבדיקה ליתר בטחון. מצד שני הדימומים מהבדיקה רק יהיו שתפי דם תת עוריים קטנים קרוב לוודאי.
3. תלוני בהיקף של הבדיקה אבל צריך לקחת בחשבון שהבדיקה דורשת חשיפה של אזורים של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ספיר21/05/2011לא יכול להחזיק מעמד לא למרוח קרמים על העור לפני הבדיקה EMG כי יש לי פריחה קשה.מה עושים?לוותר על הבדיקה?
מה זה יכול לעשות בכלל?קשה לבצע ככה את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן23/05/2011לא נראה לי שמריחת קרם יכול להשפיע על הבדיקה אבל אם קיבלת הנחיות לא לעשות את זה אז כמו שאמרתי אולי כדי לשים פחות קרם מרגיל ולא מיד (נגיד פחות משעה או שעתיים) לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)