מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ובדיקת EEGנועה01/05/2011
שלום,
יש לי כאבי ראש מזה שלוש שנים (התדירות משתנה לפי תקופות, לעיתים יום-יומית ולעיתים פעם בשבוע). הייתי כבר אצל נוירולוג, רופא משפחה, דיקור סיני ועכשיו שיאצו.
הלכתי היום לנוירולוג נוסף לקבל חוות דעת שנייה והוא נתן לי הפנייה לבדיקת EEG.
קראתי באינטרנט שזוהי בדיקה לאיתור אפילפסיה ומחלות מוח נוספות וכי אינה עוזרת לבירור כאבי ראש. האם זה נכון, ואם כן מדוע הרופא שלח אותי לבדיקה כזו?
בנוסף רציתי לשאול האם אפשר לדרוש בקשה לMRI? כבר ביקשתי מרופא המשפחה אך הוא אמר שאין צורך (כי עפ"י אבחנתו אין חשש לגידול). אני יודעת שהבדיקה מאוד יקרה ועל כן רופאים לא "ממהרים" להפנות אליה, אך אני מאוד מעוניינת לבצע בדיקה זו כדי להסיר חשש (אמנם יש לי את הכאבים כבר שלוש שנים אך קראתי בכל מיני פורומים שאנשים גילו שיש להם גידול אחרי תקופה מאוד ארוכה).
אציין כי משככי כאבים לרוב לא עוזרים לי, הכאב הינו בדר"כ במרכז הראש, לעיתים בצד אחד ולעיתים הינו מעין לחץ על הראש ולא כאב רגיל.
תודה רבה מראש, נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי אני בת 21
נועה01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש ובדיקת EEG - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/05/2011לדעתי עליך לבצע בדיקת סיטי מוח עם חומר ניגוד וזה מספיק כדי לגלות ממצאים במוח . אם היא תקינה אין צורכ במרי . אם את מתעקשת על מרי מוח תעשי באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)