פרקינסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרקינסון
    לינוי
    06/05/2011

לפני 4 שנים התגלתה אצל בן זוגי מחלת פרקינסון, (היום בן 54). עבר ניתוח להשתלת אלקטרודות בהדסה עין כרם לפני כשנה, ועדיין נוטל תרופות- אזילקט, דופה ותרופות נוספות. בחודש האחרון אני שמה לב שהוא מתקשה מאד להרדם בלילות וכדי להרדם, שותה משקה אלכוהולי. מעבר לכך הוא מזיע בצורה בלתי רגילה, טוען שהוא מבולבל מאד, לא נינוח, הולך ממקום למקום, חסר שקט. טוען שהוא מבולבל. והגרוע מכל שהוא מאשים אותי שיש לי מאהב. דבר חסר שחר לחלוטין. אני לא מבינה מהה קורה לו? האם זה קשור למחלה? לתרופות? לעניין נפשי אחר? מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרקינסון

הוספת תגובה

• פרקינסון - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    09/05/2011

אני ממליץ להתיעץ עם הנוירולוג שמטפל במחלת פרקינסון של בן זוגך. השאלה היא - האם המחלה מאוזנת מבחינת טיפול תרופתי בצורה אופטימלית?
    ישנה גם אופציה של הערכה שיקומית במרפאות שיקום פרקינסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרקינסון - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    12/05/2011

אני מסכים עם ד"ר טרגר. הייתי מוסיף שהתופעה של בילבול יכול לגרום להפרעות במחשבות (מחשבות שווא), חשדנות וכן אפילו הזיות.
    בד"כ רואים את הבעיות האלו אחרי יותר מ-5 שנים של המחלה, מצד שני התרופות נגד פרקינסון יכולות לגרום לתופעות האלו. אני מניח שאיזון תרופתי (הורדת מינון ואף הפסקה של כמה מהתרופות) יגרום להתיצבות מלאה במצבו. צריך להוריד את המינון של התרופות באופן הדרגתי ומבוקר ע"י הנוירולוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו