אירוע של צל בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע של צל בעין
    אילנה
    07/05/2011

בשנת 2004, היתה לי חסימה ורידית רקתית עליונה (BVO) עם מיסוך מדימומים מפיזור הוריד החסום בעין ימין (כך על פי ממצאים רפואיים שעלו בצילומי עיניים).

מלפני מספר ימים ישנו צל כהה בעיני השמאלית, בצד שמאל של העין למעלה.
    הגעתי למיון ושם הופנתי לבדיקות עיניים מקיפות בהן לא עלה דבר המצביע על בעיה. הופנתי למחלקת נורולוגיה ושם נאמר לי כי המקרה שנראה על פניו אינו מתאים לטיפול במחלקה הנוירולוגית אלא למחלקת עיניים.

אציין כי כך התחיל גם האירוע הקודם, ולכן אני מודאגת.

כרגע אני חשה שאני נופלת בין הכסאות, שכן הבעיה עדיין קיימת ואף מחמירה ובבית החולים התבקשתי מן הרופא לעבור בדיקת דופלר עורקי צוואר באופן עצמאי (בקהילה וללא בבית החולים), במקום להפנות אותי ישירות לבדיקה

אציין כי אני נוטלת אספרין באופן קבוע.

תודה רבה
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע של צל בעין

הוספת תגובה

• תוספת קטנה - הנני בת 58

אילנה
    07/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע של צל בעין - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    09/05/2011

כדאי להיבדק בהקדם האפשרי אצל רופא עיניים. דופלר עורקי צוואר - זה שלב הבא שבהחלט ניתן לבצע אותו בקהילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו