פסיקולציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיקולציות
    טליה
    16/05/2011

שלום
    בחודש האחרון אני נמצאת בבירור בחשד למיאסטניה גראביס, עקב צניחת עפעף, ללא חולשת שרירים במקומות אחרים.EMG- היה תקין, MRI מח- תקין, SFEMG - טרם התקבלה התשובה, כמו כן עדיין אין תשובת נוגדנים.
    בימים האחרונים, הופיעו אצלי פסיקולציות בכל הגוף, נמשכות למספר שניות.
    לציין, אני בלחץ ובמתח בחודש האחרון עקב המצב, וכעת משהופיעו הפסיקולציות המתח גבר.
    שאלתי, האם אני יכולה להרגע ולשייך את הפסיקולציות למתח הנפשי, מה עוד שהן חולפות כמעט לחלוטין לאחר נטילת כדור הרגעה.
    בעוד כ 10 ימים אני מוזמנת לביקורת במרפאה נוירולוגית, אך אשמח לקבל תשובה מכם.

תודה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיקולציות

הוספת תגובה

• פסיקולציות - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    18/05/2011

שלום,
    נראה לי שקראת הרבה עם מיאסטניה גראביס, אז תדעי שפסיקולציות לא מאפינות שת מיאסטניה גראביס. את עשית כל הבדיקות הנכונות. אני מבין שהזמן בין בדיקות והתשובות שלהן תמיד מאוד מלחיץ. אם עשית בדיקות EMG בהרבה אזורים בגוף אז זה יעזור מאוד לשלול עוד מחלות נוירולוגית - לא רק מיאסטניה גראביס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו