סחרחורות ולחץ בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות ולחץ בראש
    חיים
    19/05/2011

שלום אני בן 24 לפני קצת יור מחצי שנה התחילו לי סחרחורות (שהכל מסתובב) ולחץ בראש שכאליו עובר ממקום למקום בראש ולפעמים נמצא בצד אחד ועושה שם קצת מיחושים באוזן ובעין ובגרון ולאחר שהלכתי לנוירולוג הוא אמר עפ"י בדיקה מקומית שביצע שזה לא נראה רציני ושזה יעבור כלעומת שבא , מה שהתברר למפרע כנכון אלא שלאחר כמה חודשים חזר ומאז ירד בחצי אך נשאר עדיין , וכעת לאחר כמה חודשים שוב התחזק , יש לציין שבבוקר משתפר ובמשך היום מחמיר וכן שהסחרחורות הם לפעמים בעת שכיבה או קימה וכששוכב על צד שמאל או ימין כי זה מתחלף ורציתי להתייעץ האם זה נראה באמת לא רציני או שיש מקום לדאגה כי רופא א.א.ג ג"כ ראה אותי ואמר שאין מקום לדאגה ושזה בא והולך ורופא משפחה ממליץ ללכת לסי.טי ראש ואני מעדיף שלא לעשות הבדיקה הזאת בגלל הקרינה , האם יש ממה לחשוש וכדי לבצע הבדיקות או לא תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות ולחץ בראש

הוספת תגובה

• סחרחורות ולחץ בראש - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    23/05/2011

שלום,
    אתה צודק שב- CT יש הקרנה. בכל זאת נראה לי כדאי לבצע איזשהו הדמייה (או CT או MRI) של הראש.
    עוד לציין, היות והסחרחות נוגעת משינויים בתנוחה ואין ממצא פתלוגי בבירור אף אוזן גרון, אולי כדאי לבצע בדיקות tilt table שבודק את לחץ הדם והדופק בשינויי תנוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו