מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש צד שמאלמיכאל21/05/2011
שלום..
כבר 10 יום אני סובל מכאב ראש בצד שמאל וגם כאב מעל העין מתחת לגבה בין לבין
כאב שמתחיל חלש ואז חזק יש לי גם דמעות בעין שמאל כשיש כאב חזק וגם נזלת מהאף הכל בצד שמאל הלכתי לרופאת המשפחה אמרה שזה מיגרנה עשיתי בדיקה סינוסיטיס
זאת לא הייתה הבעיה
הלכתי לניורולוג עשה לי בדיקה ולא הבין מה יש לי עשיתי בדיקת דם הכל בסדר המליץ לי לעשות ct ואני מפחד לחטוף סרטן בגלל הקרינה ו mri זה לוקח הרבה זמן לקבל תור
קיבלתי טיפות אופטלגין בהתחלה ממש עזר יכולתי להחזיק 24 שעות בלי כאב ואז היה טיפה מורגש עד עכשיו הכאב פחות חזק אבל עדיין חזק כאילו הטיפות כבר לא עוזרות
אני בנאדם בריא שותה הרבה מים אוכל ירקות מעשן אבל מנסה להפחית
גילי הוא 20
אני מבקש עזרה כי אני משתגע נראה שהרופאים נשארו אלמים לא יודעים מה הבעיה וכנראה בצילום הכל יהיה תקין אני מכיר תצמי אני בריא ולא סבלתי ממחלות אף פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש צד שמאל - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן26/05/2011לפי התיאור שלך (נראה לי שהכאבים החזקים בא בהתקפים קצרים ושיש דמעה ונזלת באותו צד) האבחנה הסבירה ביותר היא paroxyzmal hemicrania.
זה משהו דומה למיגרינה אבל קצת אחר כנראה גם מבחינת המנגנון וגם מבחינת התגודה לטיפול.
דבר ראשון, לפני שמקבלים אבחנה סופית, אתה צריך בירור נוסף לדעתי - כולל MRI או CT מוח, בדיקות דם (ספירת דם, שקיעת דם, בדיקות לווסקוליטיס/מחלות רקמת חיבור).
מבחינת טיפול - נהוג לתת אינדומתצין (אינדומד) 25 מ"ג 3 פעמים ליום לשבוע ואז אם יש צורך להעלות ל- 50 כפול 3 ליום. אם האבחנה באמת כך אז בדרך כלל יש תגובה טובה מאוד לטיפול זה.
אם הטיפול לא עוזר יש לשקול ביצוע דיקור מותני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופא
מיכאל29/05/2011תודה שעניתה לי.
(בימים האחרונים)
הכאב ראש מתחיל לעבור ככה זה נראה אני יום יומיים איפלו 3 בלי הטיפות
(מתי שהרגשתי שמתחיל לעבור)
תמיד שאני יוצא החוצה לטייל מדבר עם אנשים זה עוזר וחוזר בלילה בשעות מאוחרות
אבל כאב שאני לא יצא מכלל שליטה
אתמול לקראת 11 בלילה התחיל לחזור יותר בעין אז לקחתי טיפות והלכתי לישון עכשיו בסדר יש כאילו הרגשה שיש עדיין כאב ראש אבל בקושי מורגש בקושי..
יכול להיות שאני יותר מידי במחשב בתנוחה לא נכונה משו שמשפיע על הצוואר?
ועשיתי בדיקת דם והכל תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופא - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן29/05/2011יכול להיות שאתה צודק, אבל בכל זאת כדאי להתיעץ עם נוירולוג במחשבה שמדובר ב- paroxysmal hemicrania - דבר שאמור להגיב ל- indomed. עוד אופציה - שמדובר ב- cluster headache (שדורש תרופות אחרות). בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה סופית..
מיכאל05/06/2011ד"ר סיימון צהריים טובים לך.
הינה העדכון האחרון שיש לי לגבי הכאב ראש בצד שמאל שממוקד יותר בעין
בבדיקות אצל רופאים המליצו לי ללכת לבדיקת עיניים אך לא הלכתי
יכול להיות בעיית עיניים ?
וגם הייתי בים יום שישי 4.6.11
עכשיו שאני מזיז את העין לצדדים יש לי כאב מוזר כזה לא יודע איך להסביר
דומה לאיך שהכאב ראש התחיל
ואני כבר כמה זמן בלי כאבים בראש וגם בעין רק עכשיו חזר בעיין בגלל שהייתי בים
יכול להיות גם התחממות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה סופית.. - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן05/06/2011שלום, אתה צודק. בהחלת הדבר יכול להיות קשור לעין עצמו. האמת היא שכדאי לשלול בעיה כזאות לפני שהולכים להתיעץ עם נוירולוג. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)