כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש

שלום רב, ואני מקווה שהגעתי לפורום הנכון.
    אני בן 29, סובל מזה מספר שנים מכאבי ראש בתקופות משתנות ובעוצמות שונות.
    אני מציין את העובדה כי כל בדיקות הדם שביצעתי תקינות+ שתן+דופלר (בשנת 2007 ביצעתי בדיקת סי.טי. שגם היא היתה תקינה)+ ביקורים אצל נוירולוג שגם הוא ל מצא ממצא מסויים וטען שמדובר ב-tension headache.
    היתה גם תקופה מסויימת לפני כשנתיים שהיית רגיש ללקטוז.
    בשנה האחרונה המיקום של כאבי הראש השתנה - כעת הוא יותר בצדדים (טמפולרים) וגם התדירות שלו. הכאב קיים לאורך רוב שעות היום, אך הוא מתגבר בצורה משמעותית ביותר לאחר הארוחות, בעיקר בארוחת הצהריים שלאחריה אני מרגיש גם לעיתים סחרחורת, כבדות בראש והרגשה לא טובה בכל הגוףשנמשכת לאורך זמן.
    בחודשים האחרונים חלה אצלי גם תכיפות במתן שתן במיוחד לאחר הארוחות.
    אני בחור רזה - 1.60 ושוקל 48 ק"ג, עוסק מידי יום בספורט, אך לעיתים גם הספורט לא מחפה על כאבי הראש והתחושות הלא טובות.
    האם יכול להיות שפיתחת אי סבילות לאוכל? בעיית סוכר? - למרות שבבדיקת הדם האחרונה שעשיתי לאחר צום רמת הגלוקוז היתה 82 ובבדיקת השתן גם לא היה כל ממצא מחשיד.

אודה מאוד על העזרה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    12/06/2011

שלום,
    נשמע לי האבחנה של tension-type headache בהחלט אפשרי. אך בגלל התחושות הכלליות הלא טובות והסחרחורת שמלווים את הכאבים גם אשפר להיות שמדובר במגרינה.
    מומלץ לפנות לנוירולוג (עדיף במסגרת מרפאת כאב) על מנת להיכנס יותר לעומק (כולל לדבר על אוכל - יש לפעמים מאכלים שגורמים למגרינה).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו