נוירופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירופתיה
    אשר
    06/06/2011

עשיתי בדיקות הדמיה( mri ראש צוואר וגב) שיצאו תקינים ובדיקת emg שיצאה תקינה כביכול(10 דק בדיקה כפי שרשמתי בהודעה הקודמת) , התור שלי לנוירולוג הוא עוד הרבה זמן ולכן אני רושם את ההודעה, האם יש עדיין מקום לדאגה בקשר לנוירופתיה לדעתך? אני עדיין מררגישה חולשה בצד שמאל (יד ורגל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירופתיה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה בבקשה אני בלחץ

אשר
    10/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

אשר
    14/06/2011

למה לא עונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירופתיה - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    18/06/2011

שלום,

לא ברור לי למה יש חשד לנוירופתיה (אולי פירטת יותר בהודעה הקודמת).
    תן לי שוב את המידע הרלבנטי ואנסה לעזור.

מבחינת הבדיקות שנעשו, אם MRI מוח תקין אין גידול או שבץ מוחי, אם MRI עמ"ש תקין אין פריצות דיסק או דברים אחרים שמערבים את חוט השדרה או את השורשים. ו- EMG תקין (אני מניח שגם NCV), כנראה גם אין נוירופתיה - אך זה לא שולל small fiber neuropathy (אך זה לא גורם לחולשה).

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו