כאבי ראש לא רגילים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לא רגילים...
    אנט
    08/06/2011

שלום... מזה כמה שנים, פעם בכמה זמן (בין פעם בחודש לפעם בשלושה או ארבעה חודשים) יש לי יום שמהבוקר עד הלילה אני סובלת מכאבי ראש.. זה יום של עייפות מוגברת וחולשה... וגם אם אני אשן זה לא יעבור.. רק ביום שלמחרת זה בדר"כ עובר... היום יש לי 'יום כזה'... הכאב הוא במצח ובחלק הקדמי של הראש (בקו השיער) בעיקר... זה לא כאב מאוד חזק אבל הוא מאוד מציק.. הכאב גם מתפשט לאורך כל הראש וניתן להרגיש אותו גם בחלק האחורי של הראש.. בנוסף הוא גם מתמקד מסביב לעיניים ממש באזור שמעל האף... האם יכול להיות קשר לסינוסיטיס? הייתי עם התקררות קלה שלוותה בשיעול עם כאבי גרון ונזלת.. האם הז קשור? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש לא רגילים...

הוספת תגובה

• כאבי ראש לא רגילים... - תגובה

אייל קליין
    13/06/2011

לא ניתן במסגרת הפורום לקבוע את מקור הכאבים המדויק. מטרת הפורום להעלות כיווני חשיבה מסוימים אולי שונים מאלה שעלו עד כה ולהתניע תהליך כלשהו. כאבי ראש כרוניים מחייבים בדיקה. ייתכן כי את סובלת ממיגרנות או כאבים על רקע סינוסיטיס. ייתכן גם כי מדובר בכאב ראש שמקורו בעמוד השדרה הצווארי או שרירי הצוואר. אני מציע להתחיל את הבירור אצל רוםא המשפחה ומשם להמשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו