כאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים
    לימור
    12/06/2011

שלום רב
    מזה זמן רב תוקף אותי כאב חד בצד ימין אחורי של הראש מן תחושה שהוריד מתפוצץ הכאב הוא לכמה שניות וחולף אך יכול להימשך מספר ימים, יורד בהדרגה
    לפעמים מלווה בכאב בצד השמאלי עם כאב באוזן, רופא אוזניים אמר שהכל תקין.
    לפני כעשרים שנה סבלתי מסחרחורות, חוסר שיווי משקל ועברתי סדרה של בדיקות
    חשבו שיש לי גידול בראש שבע שנים הייתי במעקב בבית החולים ולבסוף החליטו
    שזה משהו מולד משהו כמו חור זה מה שנאמר לי ואין מה לעשות כמובן שבמשך כל השנים שהייתי במעקב לא היה שינוי בממצא.
    נאמר לי שאין צורך במעקב ואין לי מה לדאוג.
    יש לציין שאני סובלת ממגרנה מגיל 16 והיום אני בת 52, כמו כן סובלת גם מלחץ תוך עיני לא גבוה במיוחד מטופלת בקסאלקום
    וכן אני עוברת תקופה מאוד קשה עם בעל חולה בסרטן
    שאלותיי
    האם זה קשור למיגרנה
    האם זה יכול להיות כתוצאה של מתח שאני שרויה כבר למעלה משנה
    מודאגת מאוד ומצפה לתשובתכם (מצטערת על אורך ההודעה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    18/06/2011

שלום,

לא סיפרת לי מה הסימפטומים הרגילים שלך בזמן ולפני התקף מיגרנה. אך אפילו אם הסימפטומים שיש לך לאחרונה שונות ממה שאת מכירה במיגרינות הרגילות שלך, זה ידוע שאופי המיגרינות יכולה להשתנות עם השנים.

כל הסימפטומים שלך די אופיניים למיגרינה לדעתי, במיוחד שיש לך כבר אבחנה של מיגרינה מגיל 16.

בהחלט לחץ בחיים יכול להיגרם להחמרה במיגרינות הן בעוצמה והן בתדירות. לכן לא נראה לי סיבה יותר מדי לדאגה.

בכל זאת תמיד כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל וגם להיות במעקב של רופא נוירולוג במסגרת מרפאת כאב ראש.

אני לא יכול להתיחס כל כך לממצאים ב- MRI אך זה נשמע שאולי יש מין ציסטה במוח (גידול שפיר עם נוזל בתוחו). חשוב גם להביא את הבדיקה והפיענוח לרופא המטפל ... מכיוון שגידולים שפירים יכולים גם לגדול (נדיר מאוד אבל אפשרי) אולי יש מקום לבדיקת MRI חוזרת. אבל קרוב לוודאי הענין לא קשור לכאבי ראש שלך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו