התנתקות מהמציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנתקות מהמציאות
    עופר
    19/06/2011

שלום,

אני בן 35 ולמעשה כל חיי אני סובל מהתנתקויות מהמציאות ברמות שונות. הכוונה ב"התנתקות" היא שכל החושים מעומעמים יותר, אין תפיסה מרחבית ותקשורת עם אנשים גרועה מאוד. מצב זה נמשך בד"כ כמה ימים, לאחר מכן יש יומיים שלושה של ריכוז מוגבר ורגישות מאוד גבוהה להכל, ולאחר מכן אני שוקע בהתנתקות מחדש. מצב זה גורם לחוסר יכולת לקיים מערכות יחסים ולאחרונה אף לפיטורים. הייתי בטיפול אך קיבלתי בו רק יותר insight לבעייה ולא קיבלתי פיתרון ליציאה מיידית ממצב ההתנתקות. אינני מעוניין להיעזר בכדורים פסיכיאטריים. האם קיימים כיוונים נוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנתקות מהמציאות

הוספת תגובה

• התנתקות מהמציאות

חוסר B12 ו
    02/07/2011

שלום רב,
    אשמח לקבל פירוט איך זה מתבטא ?
    ההתנתקות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנתקות מהמציאות - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    26/06/2011

שלום,
    לדעתי אם אפשר להמשיך לתפקד עם התופעות הנ"ל אין פה מקור לדאגה.
    לחילופין, אם הדבר מחמיר וכן מרפיע בחיי היום יום אז אני ממליץ שתפנה ליעוץ פסיכיאטרי לצורך אבחון והערכה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו