מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה בכתףגיא20/06/2011
לפני כחודש, לאחר אימון בחדר כושר (לא זכור לי רגע מדויק בו קרה האירוע.) ככל הנראה ביצעתי תנועה לא טובה עם הצוואר ונתפס לי עצב בכתף שמאל, הכאבים העזים המשיכו ל4 ימים בהם התקשיתי לישון.
לאחר שהכאבים העזים נפסקו כל השרירים בכתף שמאל נחלשו משמעותית, היד פשוט קורסת כשאני מנסה להרים משקלים קלים יחסית.
נשלחתי לצילומי MRI לצוואר ולבדיקת EMG.
ברצוני לדעת מה זה יכול להיות, מה אופן הטיפול (אם בכלל יש אפשרות שהבעיה תסתדר, ובמידה וכן אז מה פרק הזמן שתיקח ההחלמה.)
אני חייל קרבי, וכרגע צומצמתי ל45 יום עבודה משרדית, במידה ואתם מכירים את המערכת הצבאית מה יכול לקרות איתי (והפרופיל שלי) עכשיו ?
אודה לתשובה מהירה וממצת,
גיא המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב. פגישה עם נוירולוג
גיא20/06/2011נפגשתי עם נוירולוג שהפנה אותי לבדיקות הנ"ל.
הוא ביצע בדיקת רפלקסים בה כשלתי, ואישר את החולשה בגפה השמאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה בכתף - תגובה
אייל קליין20/06/2011בהחלט ייתכן שעקב תנועה חדה או תנועה בטווח תנועה מוגזם תיגרם פגיעה עצבית. לרוב מדובר על נאורופרקסיס, כלומר פגיעה זמנית בתפקוד העצב. משך ההחלמה משתנה מאוד ויכול לנוע בין מספרשבועות לבים מספר חודשים. יחד עם זאת ייתכן כי הכאבים ואף החולשה שאתה מתאר לא ייגרמו מפגיעה עצבית אלא מפגיעה שרירית. החולשה יכולה לנבוע מאינהיביציה (הפחתה בפעילות שרירית) המיועדת למנוע גרימת נזק נוסף). בכל מקרה יש להמשיך בבירור על מנת להגיע לאבחנה.
אני לא בקיא בהשלכות על שירותך הצבאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)