הפסקה של תשלום א.כ.ע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה של תשלום א.כ.ע
    דוד
    07/01/2019

לפני כשנה וחצי נפגעתי בגב בתאונת עבודה מאז אינני עובד אני חיי על כדורי פרקוסט וזריקותלעמוד השדרה. עד חודש אוגוסט האחרון חברת הביטוח שילמה לי בעבור אובדן כושר העבודה,מאז הם הפסיקו והם מעונינים לקבוע לי אחוזי נכות. בסוף החודש הקרוב (ינואר 19)אני אמור לעבור ניתוח בגב בעמוד השדרה ,האם באמצע התהליך של חיפוש פתרון לבעיה שממנה אני סובל הם רשאים להפסיק לשלם לי וללכת לכיוון הנכות.ברור להם ולי שלאחר הניתוח אהיה שוב בא.כ.ע לפחות מספר חודשים עד ההחלמה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה של תשלום א.כ.ע

הוספת תגובה

תמונה

• א.כ.ע

מאיה יעקוביאן
    07/01/2019

דוד שלום,
    מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום.
    יש לבחון את תנאי הביטוחים שברשותך. כעקרון, מבוטח יכול להיות בעל נכות ובמצב של א.כ.ע. נושאים אלו אינם נוגדים זה את זה.
    כמו כן, אם לא חלה הטבה במצבך הרפואי, נראה כי לחברת הביטוח יהיה קושי גדול להצדיק הפסקת תשלום של א.כ.ע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה

דוד
    08/01/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו