מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותאודל19/01/2008
היי,אני מתאמנת במכון כושר כ5 פעמים בשבוע כשעה בכל יום,והתחלתי לקיים תפריט דיאטה שקיבלתי{אחרי כמה דיאטות כושלות} וזה התפריט:
אני 1.63 ושוקלת 62 קילו....
בוקר - כוס ברנפלקס
כוס חלב 1%
ביניים- מעדן או פרי
צהריים - מנת בשר
5 כף אורז\אטריות
סלט ירקות\מרק ירקות
ביניים- 2 פרוסות לחם קל
ביצה קשה\ טונה במים \כף חומוס
ערב - 2 פרוסות לחם קל
סלט ירקות
גבינה\קוטג'\חומוס- 1 כף
פרי \מעדן
ביניים- פרי \מעדן
השאלות שלי הן:
1.כמה קלוריות יש בתפריט
2.האם באמת כל כמות הארוחות האלה יעזרו לי להשיל במשקל{ברצוני להוריד כ 10 קילו}
3.אם כן,תוך בערך כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות?...
4.יש לי שאלה קצת מוזרה אבל תהיתי,במידה ואני מצליחה להוריד את ה10 קילו,איך הגוף"יודע"להפסיק?...אני צריכה לשנות את התפריט?....איך זה הולך?...
אני אשמח לתשובות,תודה מראש,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפריט המתאים
רחל גרנות22/01/2008שלום שירן,
התפריט שלך הוא בערך 1000 קלוריות. חסר לך בתפריט קצת שמן . חשוב לזכור ששמן הוא דבר בריא והכרחי. הכוונה היא ל-2 כפיות שמן ביום. תוספת כזו היא 90 קלוריות. תפריט לירידה במשקל צריך לכלול כ-1200 קלוריות ביום ולא פחות. ברור שתפריט כזה יוריד אותך במשקל. ירידה בריאה צריכה להיות הדרגתית. הירידה המומלצת היא כחצי ק"ג בשבוע.
ברגע שתגיעי למשקל הרצוי תצטרכי לעלות בקלוריות ולמצוא את הנקודה שמאזנת. אל תשכחי לשתות מספיק (כ-10 כוסות שתייה ביום) וכמובן, רצוי להוסיף פעילות גופנית.
והעיקר, גם אם לא תצליחי לעמוד בתפריט שלך כל הזמן, לא נורא, סלחי לעצמך והמשיכי הלאה. הירידה תמשך, מבטיחה.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)