שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    אודל
    19/01/2008

היי,אני מתאמנת במכון כושר כ5 פעמים בשבוע כשעה בכל יום,והתחלתי לקיים תפריט דיאטה שקיבלתי{אחרי כמה דיאטות כושלות} וזה התפריט:
    אני 1.63 ושוקלת 62 קילו....

בוקר - כוס ברנפלקס
    כוס חלב 1%

ביניים- מעדן או פרי

צהריים - מנת בשר
    5 כף אורז\אטריות
    סלט ירקות\מרק ירקות

ביניים- 2 פרוסות לחם קל
    ביצה קשה\ טונה במים \כף חומוס

ערב - 2 פרוסות לחם קל
    סלט ירקות
    גבינה\קוטג'\חומוס- 1 כף
    פרי \מעדן

ביניים- פרי \מעדן

השאלות שלי הן:
    1.כמה קלוריות יש בתפריט
    2.האם באמת כל כמות הארוחות האלה יעזרו לי להשיל במשקל{ברצוני להוריד כ 10 קילו}
    3.אם כן,תוך בערך כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות?...
    4.יש לי שאלה קצת מוזרה אבל תהיתי,במידה ואני מצליחה להוריד את ה10 קילו,איך הגוף"יודע"להפסיק?...אני צריכה לשנות את התפריט?....איך זה הולך?...
    אני אשמח לתשובות,תודה מראש,!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• התפריט המתאים

רחל גרנות
    22/01/2008

שלום שירן,
    התפריט שלך הוא בערך 1000 קלוריות. חסר לך בתפריט קצת שמן . חשוב לזכור ששמן הוא דבר בריא והכרחי. הכוונה היא ל-2 כפיות שמן ביום. תוספת כזו היא 90 קלוריות. תפריט לירידה במשקל צריך לכלול כ-1200 קלוריות ביום ולא פחות. ברור שתפריט כזה יוריד אותך במשקל. ירידה בריאה צריכה להיות הדרגתית. הירידה המומלצת היא כחצי ק"ג בשבוע.
    ברגע שתגיעי למשקל הרצוי תצטרכי לעלות בקלוריות ולמצוא את הנקודה שמאזנת. אל תשכחי לשתות מספיק (כ-10 כוסות שתייה ביום) וכמובן, רצוי להוסיף פעילות גופנית.
    והעיקר, גם אם לא תצליחי לעמוד בתפריט שלך כל הזמן, לא נורא, סלחי לעצמך והמשיכי הלאה. הירידה תמשך, מבטיחה.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו