מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרהאני11/10/2011
אשמח לעזרה או הכוונה,בני בן עוד שבוע שנה ,מקיא לפחות פעם עד פעמיים ביום ,כבר שבוע ימים ,בבקור אצל הרופא טען שזה ויראלי -אין חום הילד חיוני משחק ,צוחק,אך אני מוטרדת היה אוכל הכל כיום מסרב לאכול ירד המשקל .גם היום הקיא בגן ובקושי אכל היום מעט אורז ומעדן ,שתייה אני מקפידה ןלפעמים הטיטול רטוב יותר לפעמים פחות -שאלתי עד מתי מחלה ויראלית יולה להתמשך-הרופא נתן בדיקות דם מחר עושים-במצב כזה מה כדאי להציע לתינוקי של בכל זאת שיוכל משהו,אני ממש דואגת כי הוא ממש ירד במשקל,תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
מיכל וינברגר14/10/2011שלום!
אכן, כאשר מקיאים זמן רב, תתכן ירידה במשקל, בנך גם מסרב לאכול כי כנראה הגוף יודע שאם יאכל יקיא זאת, אם הרופא טוען שזה ויראלי- אני מניחה שאת יכולה להיות רגועה. גם שילשולים עלולים להמשך יותר משבוע בלי חום.
חשוב להקפיד על שתייה, האם מקבל פורמולה/הנקה- אם כן, נסי לתת לו בזמנים אלו כמה שיותר.
האם היה איזה שינוי האכילה בזמן האחרון- אוכל אחר, גן חדש וכ'..?
אני בכל מקרה, הייתי מחכה לבדיקות הדם, ומקווה שעד אז ההקאות יפסקו.
לגבי הירידה במשקל- אני מניחה שברגע שהוא יחזור לעצמו ישלים את המחסור- הגוף יודע לפצות.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)