שלום רחל - עזרה בנוגע למבנה הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רחל - עזרה בנוגע למבנה הגוף
    סתיו
    26/01/2008

היי רחל ,
    אני סתיו בת 14 מראשון לציון .
    יש לי אובססיה של אוכל .
    אובססיה שבבוקר אני לא מסתפקת בקערת קורנפלקס אחת .
    שאחרי בית ספר אני חייבת " לטרוף " בגאט .
    אני אשמח מאוד אם תבני לי תפריט בשבילי כדי לשמור על מבנה הגוף וגם כדי שאני לא יאכל את הדברים האלה , כי באמת אני לא מוצאת תחליף שישאיר אותי שבעה.
    אני ילדה שאוהבת את כל הפירות והירקות . ( חוץ מאבוקדו )
    מים אני שותה בלי סוף .
    שמעתי המלצות לקחת 2 כפיות שמן או טחינה או אבוקדו ,הייתה תקופה שניסיתי ומאחר שאני לא אוהבת לא שמן , לא אבוקדו ולא טחינה נגעלתי והפסקתי עם ההרגל הזה מאוד מהר .
    ובתפריט אני רוצה שתוותרי לי על המתוקים, שוקולדים וחטיפים .
    פעם הייתי אוכלת בלי סוף, היום אני בקושי נוגעת בהם .
    גם כשאני רעבה אני לא חושבת בכלל על מתוקים ., להפך - על פחמימות יותר .
    קורנפלקס , לחם , בגאט , עוגיות מלוחות ...
    ועוד דבר אחרון , :)
    לפני כמה זמן גיליתי שיש לי דלקת בגיד והרופא אמר לי איסור מוחלט של פעילות גופנית לשבועיים .
    את יודעת אולי על אילו פעילויות אני כן יכולה לעשות ?
    כי אני באמת ילדה שלא מסוגלת לשבת בבית ולא לעשות כלום , חייבת פעילות גופנית לפחות פעמיים בשבוע אם לא יותר .
    תודה לך מראש !!
    סתיו לוי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנית תפריט

רחל גרנות
    26/01/2008

שלום סתיו,
    מפניתך הבנתי שהבעיה שלך היא כמויות. קשה לך להסתפק במנה אחת. האם הבנתי נכון? ובכן, הורדת כמויות היא תהליך שדורש זמן. כשמתחילים לאכול פחות הקיבה מתכווצת, לצערי, היא גם מתרחבת ואז יש צורך בכמויות גדולות יותר. אני שמחה שאת אוהבת ירקות. אפשר לאכול ירקות ללא הגבלה, אולם, שוב חשוב לא להגזים כדי שלא נרחיב את הקיבה. לא פלא שאת מעדיפה פחמימות. הן מרגיעות ומשביעות לאורך זמן. אולם, מה דעתך להחליף את הבגט בלחם? האם את מודעת שלחמנית בגט אחת שווה ל-4-5 פרוסות לחם רגיל או 8-10 פרוסות לחם קל? כך שבמקום בגט את יכולה לאכול 2 סנדוויצ'ים. גם משביע, גם טעים וגם הרבה פחות קלוריות.
    המשיכי לשמור על ארוחות מסודרות. אני שמחה שאת לא זקוקה להרבה שוקולדים וחטיפים. זהירות מהעוגיות המלוחות, הן מכילות הרבה קלוריות.
    אני לא יודעת איזו פעילות גופנית את כן יכולה לעשות. האם שחייה אפשרית? היזהרי בתקופה הקרובה שתשהי יותר זמן בבית. אל תתעלי את השעמום וחוסר המעש לכיוון של אוכל.
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו