חייבת עזרה בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה בדיאטה
    שחר
    27/01/2008

הייי,
    אני שוקלת 63 ק"ג והגובה שלי 1.64 אני עוד חודשיים בת 15אני יודעת שיש לי קצת עודף משקל, בקיץ עשיתי דיאטה והגעתי ל 57 לא הצלחתי לשמור על זה..ומאז אני מנסה לעשות דיאטות כל הזמן ולא הולך לי למשל אני אוכלת אוכל של דיאטה ואחריי שלושה ארבעה ימים מתחילה שוב לאכול הרבה ואז שוב וככה אני לא מצליחה..הבעיה שלי זה שאני לא אוהבת ירקות בכלל (חוץ מעגבניה וגם את זה פעם ב...) וקצת פירות...יש לי מנוי בחדר כושר...רציתי אם אפשר לקבל מכן תפריט לדיאטה + כמה פעמים בשבוע ללכת לחדר הכושר+ כמה בערך ניתן להוריד בחודש עם תפריט כמו זה שתתנו לי? ושאלה אחרונה אמרו לי שאם ניסיתי הרבה דיאטות אז זה לא משנה אני לא אוכל יותר להרזות אלא רק להשמין האם זה נכון?

תודה רבה ויום טוב,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה בדיאטה

הוספת תגובה

• ....

שחר
    30/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעדי

ד''ר הגר שפר
    30/01/2008

הי עדי
    שאלת כמה שאלות אז אשתדל לענות על כולן.
    זה שעשית דיאטות זה לא אומר שלא תרדי יותר במשקל, אבל, דיאטות רבות בהחלט לא בריאות ולכן כדאי לאמץ תפריט בריא וטעים כזה שתחזיקי איתו מעמד לאורך זמן ולא תשברי...
    לגבי פעילות גופנית ההמלצה היא על שעה ביום, סה"כ 7 שעות בשבוע כולל חוגים והתעמלות בביה"ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 2 לעדי

ד''ר הגר שפר
    30/01/2008

הי עדי

החצי השני של התשובה שלי משום מה לא הופיע בתשובה ששלחתי, אז הנה הההמשך.

קצב ירידה בריא הוא 1-2 קילו בחודש.

אני מציעה שתרשמי לי מה אוכלת באופן ממוצע ביום, מה את אוהבת לאכול ומה את שונאת, וכך אני אוכל להרכיב לך תפריט טעים, בריא ויעיל.

מחכה לתשובה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגר...

שחר
    01/02/2008

הייי,
    קודם כל תודה רבה על העזרה...
    בקשר לאוכל...לצערי אני לא אוהבת ירקות בכלל חוץ מעגבניהה וגם זה מידי פעם...בקשר לשאר אני אוהבת בבוקר לאכול קורנפלקס עם חלב אח"כ בבי"ס סנדוויץ מלחם קל בצהריים מנת בשר ופחמימה ובערב כל פעם משהו אחר נגיד למשל אני נוהגת לאכול הרבה שקשוקה עם לחם בערב ולפעמים בסנדוויץ אני גם לוקחת שקשוקה אני נוהגת ללכת לחדר כושר בין 3-4 פעמים בשבוע מכוון שאני לא מספיקה יותר מזה...כל אימון שאני עושה בערך שעתיים (הליכון שעה ורבע+ מכשירים).
    אני מקווה שאלה מספיק נתונים לבניית תפריט ואני אודה לך מאוד אם תוכלי להרכיב לי תפריט...אם את צריכה עוד נתונים תגידי לי ואני אכתוב...

תודה רבה,
    עדי 3>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו