מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה - התחלת דיאטהמישהו27/12/2011
שלום.
אני בן 20.
לפני שנתיים וחצי עשיתי דיאטה ממש טובה, אבל לצרעי הרב לא ממש הצלחתי לשמור על ההשיג שלי הרבה זמן. אחרי חצי שנה התחילת שוב להשמין.
לפני שהתחלתי את הדיאטה שקלתי 92 קילו והרזתי ל- 69 קילו.
כעת אני שוקל, 140 קילו! קשה לי אפילו לכתוב את המספר הזה.
אני לא מבין איך הגעתי למשקל הזה.
כל הזמן אני חושב על דבר אחד ל-ה-ר-ז-ו-ת אבל אני לא יודע איך.
אני מת לחזור להיות כמו פעם אפילו 92 קילו או אפילו להרזות קצת ..
קשה לי עם המשקל הזה. ומאוד נמאס לי מהמבטים של האנשים.
כבר כמה חודשים שאני מנסה לחזור שוב לדיאטה, נסיתי את אותה תוכנית שעשיתי בעבר אבל משום מה זה לא מצליח. אני בצבא אז זה קצת בעייתי.
הצלחתי להחזיק הכי הרבה שבועיים וחצי ואחרי כמה זמן שוב לאכול הרבה כמו פעם.
חשבתי אולי בגלל המשקל שלי להשתמש בכדורים להרזייה אבל אני מפחד, מפחד להתופעות לוואי.
אני מאוד אשמח לקבל עזרה מה אפשר לעשות.
הדבר שאני הכי רוצה זה להרזות. אני לא מאושר בכלל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - התחלת דיאטה - תגובה
מיכל וינברגר29/12/2011שלום!
הפורום הזה מיועד לתזונת ילדים, ממליצה לך לשאול את השאלה בפורום דיאטה ותזונה נכונה הפונה לכלל האוכלוסייה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת תגובה
מיכל מסר בן שלום29/12/2011מישהו היקר,
אני חושבת שאתה נמצא במקום בו אתה זקוק לעזרה ותמיכה
אני ממליצה בחום לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהשמנה או להצטרף לקבוצת תמיכה ודיאטה
אינני יודעת מאיזה איזור אתה בארץ ואשמח מאוד לעזור לך למצוא את המסגרת המתאימה.
תזכור הכל אפשרי
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)