מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים וחצישרון05/03/2012
שלום
הבת שלי בת שנתיים וחצי ילדה בעייתית מאוד באוכל לא מוכנה לאכול כל דבר ולא אוהבת לאכול בשר ומוצרי חלב .כן אוהבת לאכול עוף ושניצלים מהיום שהיא נולדה היא קטנה במימדים שלה היא שוקלת 10.5 קילו והגובה שלה 85
מה אני יכולה לתת לה לאכול או לפחות להציע לה בשביל לעלות במשקל ולגבוהה כי היא ממש נמוכה ,היא הכי נמוכה בכיתה שלה בגן יש לציין שאני ובעלי גבוהים וגם אנחנו ההינו רזים בתור ילדים אבל תמיד גבוהים המשקל פחות מפריע לי מאשר הגובה
אשמח אם תיעצי לי מה עליה לאכול בשביל לגבוהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים וחצי - תגובה
עדי מגד08/03/2012היי שרון,
היתי מציע לך להיפגש עם דיאטנית מהתחום, מומלץ להעשיר אותה בהעשרות כמו נוטרן ילדים או פדיה שור אם במידה וצורכת כמות קלוריות לא מספקת ובנוסף על תוספת דובונים - מולטי ויטמין לילדים.
כמו כן יש צורך לאפשר לה לראות את בני הבית תואמים מזונות כמו ירקות ופירות כך שלבסוף תחקה את בני המשפחה עם הזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)