מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בקרב ילדה בת 2.4עדי20/05/2012
שלום, ביתי בת כמעט שנתיים וארבעה חודשים (אחוזון 75 במשקל ואחוזון 60 בגובה). מגיל חצי שנה- פחות או יותר ובהמשך, בעיקר מהרגע שהיא החל לאכול מוצקים- היא ילדה שאוכלת טוב- הכל מהכל (מקווה כמובן שימשיך כך). יחד עם זאת, מדובר בילדה שאינה יודעת לשים גבול עד כדי שלעיתים נראה כי היא אינה חשה תחושת שובע. התחושה שלי ואני מנסה לא להגזים הינה שבמידה והייתי מאפשרת לה היא היתה אוכלת ללא הפסקה (אני יודעת שזה נשמע מוגזם אך כך הדבר מתקיים במציאות). לצערי, ואני משתדלת שלא, אני מגבילה אותה בכמויות האוכל (כמובן שגם בדברי מתיקה וחטיפים) שכן, אני יודעת שאחרי כל מה שהיא אכלה היא שבעה. אני חייבת לציין שאף פעם לא התייעצתי בנושא עם רופא, חשבתי שזה תכונה של ילד שתעבור בשלב כלשהו (גם בעלי היה תינוק שאהב מאוד לאכול עד גיל 3.5 בערך). האם זו תופעה מוכרת? האם כדאי להתייעץ עם מישהו בנושא? האם כדאי להמשיך ולהגביל אותה או לתת לה לאכול מתי שהיא רוצה?תודה, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלה ששאלתי??
עדי13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בקרב ילדה בת 2.4 - תגובה
עדי מגד28/06/2012נראה שאת הולכת בין הטיפות ,וטוב שכך,
תמשיכי לעקוב אחריה האחוזונים וכשתגיע לגיל 6 מומלץ לראות שוב את האחזוון ולראות האם המגמה השתנתה ואם כן ללכת לדיאטנית ילדים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)