מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תאבון אחרי מחלהרימה21/05/2012
שלום!
אני קצת בבעיה ולא יודעת מה לעשות. בני חלה לסירוגין בשבועיים וחצי האחרונים. לפני שבועיים היה עם אבטות בגרון ולאחר שהצלנו להבריא מזה קיבלנו חיסונים של גיל שנה והוא חטף חום של שלושה ימים. עכשיו הוא משתעל, אך לאחר בדיקה אצל רופא לא נמצא דבר. הבעיה היא שהוא הפסיק לאכול כמעט לגמרי, כולל דברים שהוא אוהב וכולל סימילאק עם דייסה (את הבקבוק שלו הוא היה אוכל בכל מצב שלא היה אוכל משהו אחר). לשתות הוא שותה ללא בעיה- מים, אך למרות שאני לא לוחצת בעניין האוכל העניין עכשיו התחיל להלחיץ אותי מעט. האם יש לי סיבה לדאגה, והאם יש פתרונות לבעיה (הגננת אמרה לי שיש סוכריות ג'לי לגירוי התיאבון).
אגב, הילד פעיל , אבל מעט נודניק. ובלילה הוא מתעורר עם בכי ולאחר כדקה- שתיים נרדם שוב פעם.
אודה לכם מאוד על תשובה מהירה, כי כרגע אני די עובדת עצות.
תודה
רימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
רימה21/05/2012שכחתי לציין... בני בן שנה וחודש ועד המחלה אכל הכל, גם בבית וגם בגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)