מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לרדת במשקל דחוףף!!!!!!!!!!בת חן19/02/2008
שלום אני בת 13 גובה 156 ושוקלת 46 קילוגרם.
ברצוני לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כאשר במשך השבוע יש לי פעמיים חוג ג'אז ואני מרבה לרקוד בביתי בשעות הפנאי (בין 30-60 דק').
אני רוצה לרדת במשקל ואודה לך אם תבני לי תפריט מאוזן עקב היותי מנשנשת בין הארוחות..!
אני לא מתחברת לפירות ולא לירקות ואני מרבה לדאוג למשקלי למרות שאומרים לי שאני רזה אני רוצה לרדעת עוד קצת ..
אם תבני לי תפריט אודה לך שלא יהיו יותר מ-4 ארוחות ביום מכיוו שהתפריט שלי בד"כ הוא:
בבוקר: כוס נס (2 כפיות סוכר לבן מלאות וחצי כוס חלב 3%)
בבית ספר: לחמניה של 175 קלוריות+ שוקולד/דבש וחמאה (בימים שלישי ושני אני לא אוכלת דבר בבית הספרר..!
בבית: אוכל מבושל של אמי- אורז ועוף/ פתיתים וסלט ירקות אבל רק חסה../ חטיפי שניצל טירס טבעול (בין 10-13 חטיפי טירס)
ארוחת ביניים: לחמניה לבנה עם שוקולד או כוס קורנפלקס ללא סוכר
ערב: נס- (2 כפיות סוכר לבן מלאות וחצי כוס חלב 3% )
אודה לך מאוד אם תעזרי לי לבנות תפריט ותקציבי לי מהו מס' הקלוריות שאני אמוררה לצרוך ביום..!
תודה רבה רבה בת חןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבת חן
ענת אשכול23/02/2008שלום בת חן
קודם כל חשוב לי לציין שאת במשקל תקין ביותר ביחס לגילך וגובהך וממש אינך צריכה לרזות ובטח לא להתחיל בספירת קלוריות ותפריטים... יחד עם זאת אני בהחלט, מאוד ממליצה לך לשמור על תזונה נכונה וכמובן על ביצוע פעילות גופנית.
בצעי פעילות גופנית יום יום (חוג ג'אז וריקודים זה מצויין כמו גם הליכה, שחיה, התעמלות וכו') בנוסף הפסיקי לנשנש בין הארוחות! נראה לי שמרוב שאת מנסה לצמצם באוכל בסופו של דבר את אוכלת יותר כיוון שאת רעבה וחושבת כל הזמן על אוכל כך שמה שיוצא בסוף זה שאת אוכלת הרבה שטויות... זה הרגל שגוי שאינו תורם לשמירה על משקל תקין. המלצתי איכלי 3 ארוחות (בוקר, צהריים וערב) ובניהם ארוחות ביניים הכוללות: חטיף אנרגיה/ מעדן דל שומן/ פרוסת לחם עם גבינה או ממרח אחר.
בנוסף הפחיתי בסוכר (כפית סוכר בקפה זה מספיק), בשוקולד למריחה, דבש,חמאה וכמובן הפחיתי שתיה מתוקה ומיצים, חטיפים מלוחים למניהם , ממתקים ועוגות.
אני בטוחה שאימוץ הכללים הללו יביאו אותך למשקל תקין ויפה!
אם בכל אופן אינך מצליחה להשתחרר מהמחשבות והעיסוק באוכל כל הזמן, בקשי מהורייך להפנות אותך לדיאטנית מקצועית שתסייע לך בעניין.
המון בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)