מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרזיהעידן בבאי21/02/2008
שלום,
קוראים לי עידן בבאי אני בן 11 וחצי.
אני שוקל 44
גובה 1.52
הבעיה:אני מיתקשה לעשות ספורט,אבל אני מנסה לרדת במישקל ולא מצליח.
אני צריך שתיעצו לי איך לרדת במישקל!
בינתים אני רק עושה ספורט כגון:ריצה, מישקולות לידים ולרגלים והליכון.
אני אוכל בריא אבל לא יוצא לי מיזה כלום!!!!!!!!
אם תעזרו לי אני אידה לכם מאוד!!!
תודה
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעידן בבאי
ענת אשכול23/02/2008עידן שלום,
קודם כל חשוב לי לציין שאתה נמצא בגובה ומשקל תקינים ביותר לגילך!!!
אני מבינה מדברייך שאינך מרוצה ממראה גופך, ומאוד משמח אותי לשמוע שהדרך בה בחרת לנסות ולשנות את זה היא אכילה של אוכל בריא וספורט- זו הדרך הטובה ביותר לשמור על משקל תקין!
עם זאת אתה נמצא בגיל שבו אתה צומח לגובה ומתפתח ומצב כזה בו אתה מנסה לרזות יכול, אם לא תעשה זאת בצורה מבוקרת ומאוזנת, לפגוע בצמיחתך לגובה ובהתפתחותך (אני בטוחה שאלו דברים חשובים לך)
על כן אני מציעה לך לבקש מהורייך שיעזרו לך ויפנו לדיאטנית קלינית מקצועית שתסייע לך בתהליך. (ניתן לקבוע תור לדיאטנית של קופת החולים)
המון בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)