מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף משקלדניאל24/02/2008
שלום ,
קוראים לי דניאל ואני בת 14 הגובה שלי 1.68
ואני שוקלת 78 , אני לא מצליחה להישתלט על המשקל שלי .
כול דיאטה שניסיתי נישברה אחרי שבוע גג אני לא מצליחה לסדר לעצמי
תפריט שאני אוכל להחזיק בו מעמד . גם כשאני מנסה לא לאכול אני משמינה .
אני משחקת כדורסל ואני פעילה מבחינה סופורטיבית ואני פשוט עולה במשקל ועולה במשקל ,
כבר אין לי בגדים שעולים עליי.
תוכלי בבקשה לסדר לי תפריט כי אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות .
תודה מראש ,
דניאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדניאל
ענת אשכול29/02/2008הי דניאל
אני אשמח לעזור לך,אך לשם כך אני צריכה שתכתבי לי מה את אוכלת בדר"כ במהלך היום (לא כשאת מנסה "לעשות דיאטה"- אלא ביום רגיל) +רישמי לי כמה פעילות גופנית את עושה ואיזו.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף משקל
דניאל29/02/2008בבוקר בדרך כלל אני לא מספיקה לאכול אבל בבית הספר אני אולכת בגט טונה עם סלטים
כשאני חוזרת אני מנשנשת פה ושם איזהורנפלקס עם חלב או סתם סלט טונה .
בערב אני אוכלת בדרך כלל מה שאמא שלי מכנה שזה פירה קוסקוס מרק .
יש לי משקולות של 1.5 ק"ג ואני עושה כול מיני פעילויות כמו כפיפות בטן ומדריך לפילאטיס
באינטרנט .
תודה מראש דניאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לדניאל
ענת אשכול01/03/2008הי דניאל
הנה תפריט יומי בשבילך- חשוב שתקומי טיפה מוקדשם יותר , תאכלי ארוחת בוקר ותכיני לך סנדוויץ לבי"ס- ככה לא תתפתי לאכול את הבגט שהוא מאוד משמין.
בוקר (בבית או בדרך לבי"ס):
פרוסת לחם קל +גבינה עד 5% שומן/ שכבה דקה של חומוס
או כוס קטנה עם קורנפלקס לא ממותק +כוס חלב 1% שומן
ביניים: (בבי"ס)
סנדוויץ משתי פרוסות לחם קל או לחמניה קלה עם חומוס +פסטרמה דלת שומן או עם גבינה לבנה 5%+ 5 זיתים או עם טונה (במים) או עם גבינה צהובה לייט 9%
+פרי
+ירקות
צהריים:
אל תתפתי לאכול קורנפלקס -זו לא ארוחת צהריים.
איכלי- ירקות (סלט/חתוכים/מרק/מבושלים)
+ שתי פרוסות לחם קל/ שניצל תירס לייט/ לחמניה קלה/ תפו"א אפוי או במיקרו
+ ביצה/ טונה במים/ פסטרמה דלת שומן
+ גבינה 5%/ פרוסת גבינ"צ לייט 9% (אפשר לעשות טוסט עם הלחם וכף קטשופ)/2 כפות חומוס/ 1/4 אבוקדו
ביניים (אחה"צ):
מעדן 0%/ חטיף אנרגיה (עד 70 קלוריות)/ פרי
ארוחת ערב:
מהאוכל שאמא מכינה: סלט או ירקות מבושלים+ חזה עוף/ עוף צלוי ללא העור/ פרגיות/ דג/ קציצות לא מטוגנות + כוס פחמימה לאחר הבישול: אורז/ פסטה/ פתיתים/ קוסקוס/ פירה או 1 תפוח אדמה אפוי
לילה:
פרי /מעדן 0%/ חטיף אנרגיה (עד 70 קלוריות)
הנחיות נוספות:
הרבי בשתית מים והימנעי לחלוטין משתיית מיצים
הימנעי ממתקים חטיפים ושאר שטויות (פעמיים- שלוש בשבוע איכלי ממתק קטן כגון שקית במבה או קמבו או מקופלת)
בצעי פעילות גופנית כל יום במשך חצי שעה (הליכה/ כדורסל / אימון משקולות ביתי...)
המון בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)