מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמויות למרק עם בשרדפנה27/08/2012
שלום,
הבת שלי בת 7 חודשים וחצי, בת ראשונה, אוכלת כבר 2 ארוחות ביום. מנת פירות אחת ומנת מרק. עד עכשיו הכנתי את המרק בכמויות די מאולתרות אבל עכשיו, שהיא ממש אוכלת את זה כארוחה, חשוב לי לברר את עניין הכמויות הנדרשות לה בגילה. אין לי מושג כמה בשר אני צריכה לשים לה במרק. אני משתמשת בשווארמה הודו נקבה לפי ההמלצות. אם אני מקפיאה לשבוע, כמה בשר אני צריכה לשים? כמה היא צריכה, בגילה, לאכול פר יום? ומה לגבי כמות הירקות ליום? (כמה גזר, כמה קישוא, כמה תפו"א וכד´) וכן מה לגבי כמות של עדשים אדומים או אורז מלא?
אשמח אם תעזרו לי לעשות סדר בבלאגן..
תודה רבה!
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות למרק עם בשר - תגובה
מיכל מסר בן שלום29/08/2012קרן שלום
כמות המנה הבשרית בארוחה צריכה להיות 50-60 גר' וסך כל הארוחה ככוס כלומר 200-240 מ"ל ואולי אפילו פחות
לאור נתון זה
בהנחה שאת מכינה מרק ל- 7 ימים המרכיבים
350 גר' בשר
1-2 גזרים
1-2 קישואים
1-2 תפו"א
1 בטטה
1/4 דלעת
כמובן שאפשר לגוון עם הירקות אך המרק צריך להיות סמיך ולא דליל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי עדשים או אורז מלא?
קרן30/08/2012כמה למנה או למרק?
ושכחתי לשאול-כמה מים אני אמורה להוסיף לטחינה? פשוט בכמויות האלה פעמים יוצאת לי כמות גדולה של מרק שמספיקה בערך לשבועיים ואז כל מנה מכילה פחות ממה שצריך. איך גורמים למרק להיות עשיר אבל לא לצאת בכמות גדולה כ"כ? אני מאמינה שהעניין הוא פחות מים אבל בכמה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)