אלרגיה לסימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לסימילאק
    עמית
    23/09/2012

שלום.
    בתי בת 11 חודשים ,האם יכולה להתפתח אלריה לסימילאק לאחר כזו תקופה של שימוש?
    שאלה נוספת.. בחודש האחרון היא חולה הרבה{נכנסה לגן..}ומסרבת לאוכל מוצק ומעדיפה בקבוקים.יש עם זה בעיה או שזה בתקופות ויעבור מעצמו?
    תודה ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לסימילאק

הוספת תגובה

• אלרגיה לסימילאק - תגובה

מיכל וינברגר
    24/09/2012

שלום.
    לגבי אלרגיה, במקרים רבים יש אלרגיות שדווקא חולפות באיזור גיל שנה, אך ישנם גם מצבים שמפתחים פתאום אלרגיה. תלוי כמובן מה הם הסמפטומים. בכל מקרה, צריך להתייעץ עם רופא המשפחה, ובמידה ואכם יש אלרגיה או אי סבילות - הוא ימליץ לכם על הפורמולות התמאימות.
    לגבי האוכל מבקבוקים- אכן, שחולים, הרבה פעמים מעדיפים רק פורמולה מבקבוק ולפעמים בכלל אין ממש תיאבון..ויש לזרום עם ביתך, הדבר בד"כ חולף. ברגע שמרגישה טוב, יש לחזור ולהציע אוכל רגיל, ולצמצם את הבקבוקים- מעל גיל שנה- אני ממליצה בין פעמיים לשלוש ביום- לא יותר. (בוקר, ערב-לפני השינה, ועוד אחד באיזור הצהריים במידת הצורך- שגם אותו בהמשך אפשר להוריד).
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי פיתחה בגיל שנה

אמא
    24/09/2012

במקרה נכנסתי לשאול בפורום משהו אחר וראיתי את שאלתך
    הבת שלי אכלה סימילאק מהיום שנולדה (בשיולוב עם הנקה בהתחלה) ומגיל 9 חודשים גבינה וכו. בגיל שנה וחודשיים פיתחה אלרגיה לחלב.
    לכן-אפילו אם זה לא המצב השכיח, בהחלט יכול לקרות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו