מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה-בקשר להרזיה.קורל27/02/2008
שלום אני הילה.
אני בת-13 וחצי.
בכיתה:ז'.
מטר:149 בערך.
אני שוקלת :66
ואני כ"כ צריכה את העזרה שלכם.
אני ממש רוצה לרדת במשקל!
מקווה לתשובה...ולעזרה,
אני כ"כ צריכה את זה .................
בתודה:הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משו.
קורל27/02/2008אני צריכה שתתנו לי תפריט .
ואיזה סוגי ספורט אני יעשה וכמה פעמים בשבוע ?
וביום חמישי אני נרשמת עם חברה לחדר כושר-אולי .
אם כן אני יעדכן אותכם ויגיד על איזה מכשירים אני מתאמנת
ותודה.:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו'
קורל27/02/2008סליחה ששלחתי כבר 3 תגובות.
אבל חשוב לי להזכיר את זה:
ניסתי לעשות המון דיאטות התחלתי תארוחת בוקר ונשברתי,
יום אחד לא עמדתי בהם ,
אבל אני מבקשת שתיתנו לי תפריט ומה שלא יהיה אני יהיה חזקה ויעמוד בו.
אני משתדלת לשתות רק מים.למרות שאני אוהבת מיץ ,
אני כבר יומים רק עם מים .
נ.ב,
הדיאטות שניסתי לעשות הם:הדיאות בזק -למרות שהם לא לילדים..
וכבר כול הבגדים שלי לא עולים עלי!
ואתמול עשיתי ארובי של חצי שעה.
ו-10 דקות אליחון שיש לי בבית..
אני משתדלת לעשות יותר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בווקשה..
קורל29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
קורל29/02/2008התחלתי לעשות הרבה ארובי.
ואני לא כ"כ אוהבת לעשות את הארובי עם נעלי ספורט,
הדיאטטנית של הקופת חולים חברה של אמא שלי
היא הייתה אצלנו -והיא אמרה שאני עושה ארובי בלי נעלי ספורט
אני בכלל לא מורידה במשקל .
ובקשר לתפריט אני ממש זקוקה לו אם תוכלו לתת לי כי אתן לא עונות לי.
ואני לא רוצה לבקש מהדיאטטנית תפריט כי לדעתי אתן יותר מיקצועיות.
אשמח אם תענו לי.
זה כ"כ חשוב לי לרדת במשקל.
תודה..הילה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
קורל29/02/2008השאלה בקשר לנעלי ספורט לא נרשמה אז השאלה הייתה:
אם זה באמת נכון ,
שאני לא מורידה קלוריות כשאני עושה ארובי בלי נעלי ספורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מש'הו.....:]
קורל29/02/2008שלום לכן,
אני ראיתי שנתתם תשובות ועליי דילגתם .
אני ממש מבקשת שתענו גם לי
זה דחוף לי
ואני יודעת שהרבה רוצים ורוצות תעזרה שלכם.
אבל מאוד חשוב לי שתעזרו לי.
וסליחה ששלחתי הרבה תגובות .
אם זה לא היה חשוב לו הייתי עושה את זה
וגם הרבה צוחקים עליי על זה שאני שמנה
ואני מרגישה לא בנוח אני כ"כ צריכה תעזרה שלכן
ושוב סליחה....
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להילה
ענת אשכול29/02/2008הי הילה,
אני אשמח לעזור לך ולבנות תפריט מאוזן לשם כך אני מבקשת שתרשמי לי מה את אוכלת בדרך כלל במשך יום מלא+ איזו פעילות גופנית את עושה וכמה.
לגבי פעילות אירובית ללא נעלי ספורט- גם ללא נעלי ספורט שורפים קלוריות, אבל זה נראה לי מאוד מזיק לגב ולברכיים, כך שזה לא מומלץ...
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת..
קורל01/03/2008היי ענת,
אני גרה בשדרות.
וכמו שאת יודעת אין לנו שקט,
נפל לנו הרבה פעמים בשכונה והבית נפגע.
אנחנו עוזבים את שדרות..
כשאני יהיה בבית החדש אני ישלח הודעה
ותבני לי תפריט בווקשה.
כי אנחנו אורזים את הבית ואיו לי זמן לכתוב...
אבל תודה רבה ...
באמת תודה .
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת עוד משהו..
קורל01/03/2008תוכלי להגיד לי כמה קלוריות יש בשניצל טירס[אחד],
והאם זה טוב לאכול תשניצל טירס..
הילה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להילה -שניצל תיס
ענת אשכול01/03/2008הי הילה,
קודם כל אני מאחלת לך ולכל תושבי העיר שהשקט יחזור אליכם ותוכלו לחזור לשגרת חיים בטוחה ושלווה!
לגבי שניצל תירס- תלוי אם זה לייט או רגילובחברה שמייצרת אבל בגדול- ברגיל יש בסביבות 150 קלוריות ובלייט בסביבות ה-100 קלוריות.
ניתן לשלב שניצל תירס בתפריט אך יש לשים לב שזו פחמימה ולא חלבון, כלומר זה מחליף לחם/ פסטה/אורז וכו' ולא יכול לבוא במקום עוף או בשר...
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
קורל02/03/2008בקשר לשדרות-תודה רבה על התמיכה..
בקשר לשניצל טירס[גם תודה.
יום חמישי אני כבר יהיה באילת בבית החדש ,
ואני ירצה תפריט ואני ישלח לך מה אני אוכלת.
ארובי,אני אוהבת לעשות אבל בזמן האחרון לא מתאפשר לי ,
בגלל ה"צבע אדום"-הקסאמים....
אז ככה שבאילת אני יעשה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת......
קורל02/03/2008ענת,בסוף אני לא עוברת לאילת..
כבר שיגעתי אותך = [ אני מצטערת ,
אז אני רוצה שתתני לי תפריט!
אז מה שאני אוהבת:גבינות , שניצל טירס , ספגטי ,
טונה דגים -אני לא אוהבת.
ואני משתדלת לעשות ארובי בלי שירים ,
אני עושה פחות כי אני אוהבת עם שירים והמצב לא נותן ,
אני עושה הליכון כבר כול יום חצי שעה!
ושוב סליחה .
ותודה מראש.
הילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת..
קורל04/03/2008מה שאכלתי :
בבוקר:חצי לחמניה עם קוט'ג + כוס שוקו.
בצהריים:ספגטי.
בערב:מעדן דנונה.
שתיתי כול היום רק מים.
עשיתי 35 דקות אליכון.
וחצי שעה ארובי.
ו-10 דקות חישוק [ברזל]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת עוד משהו.
קורל04/03/2008שלום אני עדן חברה של הילה:
יש לי בעיה ,
אני בת -13 ו3 חודשים פחות או יותר גובה:150 משקל:68
אני מנסה לעשות ספורט אבל אני לא אוהבת ובזמן האחרון אני וחברות שלי רואות כמה שהילה משקיעה ומנסה להצליח ומאמינה בעצמה אז אני מנסה להצטרף אליה ואני מנסה לעשות איתה ספורט ובאמת שבזמן האחרון אני מצליחה ,
כולם צוחקים עליי כי אני שמנה .
ואני מאוד רוצה להרזות אני והילה כבר במשך כמעט שבוע שותות רק מים ומתאמנות אני רואה שאת בונה לה תפריט אז רציתי לבקש גם תפריט .
ואם תוכלי להביא לי את אותו התפריט יש בנינו כמה קילו וגם אותו גובה .
בחודש -12 יש לי יום הולדת ועד אז אני רוצה להיות רזה כמו שאר הבנות שאני מכירה שכולם איתם ולא צוחקים עליהם אני ממש רוצה תעזרה שלך,
בתודה עדן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט להילה ועדן
ענת אשכול04/03/2008הי בנות הנה תפריט מאוזן בשבילכן חשוב מאוד מאוד לא לדלג על ארוחות!!! לוותר על ממתקים, חטיפים, עוגות, עוגיות, ג'חנון, בורקס, פיצות, נקניקיות וכל הנישנושים שבין לבין והכי חשוב המשיכו להקפיד על פעילות גופנית יום יום! ביחד זה הרבה יותר קל...
ארוחת בוקר: (בבית לפני בי"ס)
כוס שוקו מחצי כוס חלב 1% שומן+ כפית שוקולית שטוחה!
פרוסת לחם קל + 2כפות גבינה מכל סוג עד 5% שומן+ ירק
או- כוס דגני בוקר לא ממותקים (קורנפלקס רגיל או ברנפלקס או פיטנס)+ חצי כוס חלב 1% שומן
ארוחת עשר: (בבי"ס)
לחמניה קלה או שתי פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה או קוטג' 5% +זיתים וירקות או עם שכבה דקה של חומוס ופסטרמה דלת שומן
+פרי (תפוח/ תפוז/ אגס/ קלמנטיה)
ארוחת צהריים:
מרק ירקות ללא איטריות או שקדי מרק ו/או סלט ירקות ו/או ירקות מבושלים עם כפית שמן (לא יותר) ולא כולל בטטה אפונה ותירס
+מנה בשרית כגון:חזה עוף או קציצות ברוטב או פרגיות או דג או שניצל טבעול לייט
+ כוס פחמימות לאחר בישול (פסטה/ קוסקוס/ פתיתים/אורז/ תירס/ אפונה/ תפוחי אדמה)
אחה"צ:
מעדן 0% +פרי או חטיף אנריה עד 50 קלוריות
ארוחת ערב:
סלט ירקות + כפית שמן
+ ביצה/ טונה במים/ פסטרמה דלת שומן
+3 כפות גבינ 5% או כף חומוס
+2 פרוסות לחם קל
שיהייה בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
קורל05/03/2008היי ענת
תודה על התפריט אנחנו נקפיד עליו.
בקשר לפעילות גופנית אנחנו עושות כול יום ביחד ואת צודקת שזה יותר קל.
אנחנו שותות רק מים.
יש לנו עוד שאלה:
כמה אנחנו צריכות לשקול ?
ותוך כמה זמן נגיע למשקל שאנחנו צריכות לשקול ,
אם כול יום אנחנו עושות פעילות גופנית שותות רק מים ואוכלות את התפריט שנתת לנו.
תודה ענקית
הילה ועדן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת עוד משהו
קורל05/03/2008זאת עדן , יש לי עוד שאלה!
עד היום הולדת שלי אני יהיה במשקל שאני צריכה להיות בו?
היום הולדת בחודש -12 ..
ושובב תודה :]
עדן והילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
קורל05/03/2008יש לנו עוד כמה שאלות בקשר לתפריט:
בקשר לאחוזי שומן של הגבינה או החלב אם במקרר זה לא בדיוק אותו אחוז שומן זה משנה?
בארוחת עשר זה קצת בעיה שנוכל בב'צפר כי יש לנו לימודים בהפסקה עד סוף שנה הכנה למבחנים.
אז אם אפשר לוותר.
בקשר לארוחת צהריים:לא רשמת לחם , אז לא לאכול לחם?אין לנו בעיה לא לאכול לחם אבל אנחנו ממש רוצות להקפיד על מה שאת תגידי .
ושוב תודה ענקית עדן והילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות להילה ועדן
ענת אשכול09/03/2008הי עדן והילה:
1- אני לא יכולה להגיד מה המשקל התקין שלכן כי אתן עדיין צומחות לגובה ועוד לא הגעתן לגובה הסופי שלכן - שצומחים בגובה עולים בדר"כ במשקל- כך שאפילו מספיק אם רק תמשיכו לצמוח לגובה מבלי לעלות- זה כמו לרדת... חוץ מזה אני בטוחה שאם תמשיכו להקפיד תראו ותרגישו טוב וזה מה שחשוב (ולא מה שהמשקל מראה...) גם לגבי הקצב של הירידה אני לא יכולה להגיד זה משתנה מכל אחת ואחת- אבל בהחלט לא כדאי לרדת בקצב מהיר מידי כי אז עולים מהר במשקל!!!
2- אין הבדל באחוז השומן של הגבינות אם הן במקרר- לשים לב שכתוב 5% שומן- וזה בסדר...
3- בארוחת הצהרים לא להוסיף לחם!
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה? , יש לי שאלה חשובה מאוד !
נופר.11/05/2008ראשית שלום,
אני חדשה באתר זה.
אני נורא מעוניינת להרזות, אני יודעת שיש לי חודש וחצי להרזות שניים וחצי קילו בלבד.
הגובה שלי הוא 1.43 וחצי,ומשקלי הוא 39. אני נורא מודאגת לגבי הגוף שלי ואיני שלמה עם עצמי . לקחתי עצה מחברה לא לאכול הרבה . לא אכלתי בכלל הרבה הגבלתי אותי מ800 קלוריות ל300 .
כעבור חודש, שראיתי שרזיתי קילו וחצי העליתי בחזרה למשקלי הרגיל.
לכן חיפשתי אתרים של מומחים לספורט.
ומצאתי אותך.
שאלתי היא כזאת : כמה קלוריות ילדים אמורים לאכול ליום?
אשמח אם אמצא תשובה , אני נורא לחוצה כי לא נשאר לי המון זמן לפתיחת הבריכה.
וגם איני רוצה לעשות דיאטת כאסח , משום שאני ילדה בת עשר וחצי!
בתודה.
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהבהב
חסוי14/03/2009שלום בן בן 11 ןשוקל 53 קילו אני רוצה לרדת עוד חמש קילו מה אני חייב להסולת בשביל להוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)