דחוףף:)) עזרהה בבקשהה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף:)) עזרהה בבקשהה!!
    L
    11/03/2008

שלום! אני ליה..אני בת 14 וחצי..בכיתה ט''....

עכשיו עוד חודש יש איזו חתונה של קרובה שליי ואני ממש רוצה להיראות טוב..אז אני רוצה להרזות באזור הבטן והטוסיק והאגן קצת..

אז ככה ... יש לי קצת ממש צדדים..אבל לא נוח לי איתם..אז מה את מציעה?
    ויש לי טיפה בטן ...

מה את מציעה לי לעשות כדי להוריד את הבטן הקטנה שיש לי ואת הצדדים<??? ומה צריך לעשות ואם בכלל אפשר לראות שינוי ממחר לעוד חודש???:]

אני אשמח.... תודה... כי אני עושה כפיפות בטן וזה לא ממש עוזר אני לא רואה שינוייםם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף:)) עזרהה בבקשהה!!

הוספת תגובה

• תשובה לליה

ענת אשכול
    16/03/2008

ליה שלום,
    דיאטות ונסיונות הרזיה קיצוניים בתקופה של חודש סופם להכשל ולהביא לעלייה במשקל!
    על כן אני מציעה לך בחודש הקרוב להתחיל ולסגל לעצמך הרגלי אכילה נכונים: אכילה מסודרת, שילוב פירות וירקות, הפחתת חטיפים, ממתקים, שתיה מתוקה ומאכלים שמנים(ג'חנון, בורקס,פיצה,מלווח, ציפס וחבריהם...), שתית מים מרובה, אכילה מכל מגוון אבות המזון
    וכמובן התחילי לבצע פעילות גופנית כל יום - כזו שמשלבת פעילות אירובית (הליכה/ שחיה/ ריקוד וכו') יחד עם תרגילי חיזוק ועיצוב (כגון כפיפות בטן)
    בצורה זו אני מבטיחה לך כי תגיעי למשקל גוף תקין,יפה ולא תשגעי את הגוף!
    מזל טוב לחתונה של הקרובה ושיהייה לך בהצלחה!
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו