לא רוצה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לאכול
    מאיה
    05/04/2008

שלום יש לי ילדה בת שנה וחמש אוכלת כבר הכול. בארבעה ימים האחרונים היא פשוט מסרבת לאכול ארוחת צהרים מכל סוג שהוא שלידע כללי היתה מאוד אוהבת (חוץ מפסטה לבנה - אבל אני לא רוצה לתת לה רק פסטה) שאר הארוחות אוכלת טוב.
    מה לעשות אני מתוסכלת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לאכול

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

ענת אשכול
    05/04/2008

מאיה שלום,
    קשה לי לתת לך תשובה היות ואיני מכירה את ביתך ואת היסטורית האכילה שלה וכן חסר לי מידע נוסף כגון האם יש סיבה לכך שהיא אינה מעונינת בארוחת הצהרים? איך היא אוכלת בשאר הארוחות? האם היא אוכלת ארוחת צהריים בבית? מי מאכיל אותה?
    כיוון שמדובר בפעוטה אני מציעה לך שאם סרוב האכילה בצהריים ממשיך ואינך רואה שיפור- פני לגורם מקצועי שמכיר את ביתך (רופא הילדים/ אחות טיפת חלב) והתיעצי עימו.
    בכל מקרה אני בהחלט מציעה לך לא להכנס לעימותים ולא להכריח אותה לאכול בכוח- זה רק יחמיר את המצב. חשוב שתביני מדוע אינה אוכלת ולפי כך תוכלי להגיב בהתאם.
    שיהייה בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו