עזרה@

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה@
    tal
    24/04/2008

שלום!
    אז ככה אני טל בת 14...
    ויש לי קצת צדדים... וזה נורא מציק ליי.. זה בכול זאת קצת בולט ולא מדובר פה במשהו גדול .. אבל רואים שיש לי צדדים ,צמיגים!!!

אז ככה אני עושה הרבה פעילויות גופניות,אני עושה מלא כפיפות בטן בכול מיני צורות וסוגים מהאינטרנט ומתוכניות שונות...
    ואני מצליחה להוריד מהבטן אבל לא מהצדדים.. הצדדים שלי נשארים ואין לי מושג מה אני יכולה לעשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה@

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ענת אשכול
    26/04/2008

הי טל
    ממה שאת מספרת לי, נשמע שאת בסה"כ עושה מה שצריך. המשיכי לבצע פעילות גופנית יום יום במשך שעה. שלבי גם תרגילי התעמלות ועיצוב וגם פעילויות אירוביות כגון הליכה, רכיבה על אופניים וכו'.
    בנוסף, איכלי ארוחות מסודרות ומאוזנות, המנעי משתית מתוקה והרבי בשתית מים, הפחיתי ממתקים, חטיפים ומאכלים מטוגנים והרבי באכילת ירקות ופירות.
    התמידי בכל אלה ואני בטוחה שגופך יתחטב.
    חשוב לי רק להוסיף כי לכל אחת ואחת מבנה גוף מעט שונה ויתכן כי מבנה גופך מעט יותר מעוגל בצדדים- חשוב מאוד לכבד את גופך, לשמור עליו ולטפח אותו, אך יחד עם זאת לא לדחוק אותו יותר מידי ו ללמוד לאהוב אותו על יתרונותיו וחסרונותיו...
    שיהייה בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו