מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה את עזרתכן....שחר04/05/2008
היי,
אני אלין בת 15 משקל בין 60 ל 62 ק"ג (כל פעם מראה לי משהו אחר....)
אני עשיתי דיאטה בקיץ הקודם וירדתי 4 ק"ג (הגעתי ל 57.3) בחודש וחצי האחרון אני מנסה לחזור לדיאטה אבל לא הולך לי ואני חושבת שזה בגלל שאני לא מאמינה בעצמי שאני באמת יכולה לעשות את זה שוב הבעיה היא שברגע למשל שאני בדיאטה כבר כמה ימים ופתאום בא לי עוגיה או משהו משמין שאני אוכלת ואז כאילו זהו נגמרה הדיאטה ואני מתחילה לזלול הכל מהכל...
ובימים האחרונים זה קורה לי פשוט כל יום אני לא רוצה להיות שמנה אבל אני פשוט מרגישה שאני מאבדת שליטה ואני חייבת לעצור את זה איך שהוא....
אני אשמח אם תתנו לי תפריט לדיאטה (יש לי מנוי לחדר כושר...ואני נוהגת ללכת בין 2 ל 3 פעמים בשבוע אימון של שעה וחצי בערך..)
אני אוכלת בדיאטה שאני בניתי ככה:
בבוקר לפני בי"ס- פירכית אורז עם כף קוטג' +כוס קפה..
בבי"ס- סנדוויץ מלחם קל עם חומוס, סלט ביצים סלט טונה עם מיונז, שקשוקה וכ"וו....
צהריים- 3 כפות פחמימה ומנת בשר...
אחרה"צ- אני לא יודעת מה לאכול....פעם נהגתי לאכול ארטיק קרח...היום תפוח עץ...
ערב- זו שעה בעייתית כי בד"כ אני חוזרת מאימון רעבה ואם אני אוכלת יוגורט למשל זה לא משביע אותי...
אשמח אם תגידי לי בערך בכמה קלוריות התפריט החדש שתבני לי (אמא שלי אמרה לי שאם אני אעשה דיאטה לא טובה שאני אוכל לשמור עליה אני אעלה את הכל בחזרה..).
אהה ולגבי הירקות אני פשוט לא אוהבת בכלל שום ירק חוץ מעגבניה וגם זה פעם ב.. ואם ממש מכריחים אותי....
תודה רבה לכן,
אלין (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .........
שחר09/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה////////
שחר12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)