בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    שרון
    11/05/2008

שלום,קוראים לי שרוןו אני אכלת מלא שטויות ,הרבה מאוד קורנפלקס בדרך כלל אחרי בית ספר או כל מיני מלאווח או מוצרי בצק אחרים. ולא משנה מתי אני ואוכלת אותם...הייתי רוצה שתתנו לי תפריט בריא ו מזין שיעזור לי לא לעלות במשקל ולהישאר עם משקל תקין.
    ועוד שאלה- זה שאני בבוקר של בית ספר לא אוכלת שום דבר אבל קונה פרוסה עם שוקולד ואוכלת אותה בדרך לבית הספר ובארוחת עשר אני לא אוכלת שום דבר...זה בסדר?
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון אני נורא עייפה את יודעת אולי ממה זה נובע??
    אני מקווה שתעזרו לי ....תודה מראש!
    אני בת 12 המשקל שלי הוא 51 והגובה שלי הוא 1.66

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• סליחה אני החלפתי שם!!!

שרון
    12/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי !!!

שרון
    19/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשרון

ד''ר הגר שפר
    23/05/2008

הי שרון
    אם את רוצה תפריט בריא תרשמי לי בדיוק מה את אוכלת ואני אבהנה לך תפריט.

חשוב לאכול ארוחת בוקר מזינה באופן קבוע ולא לחם עם שוקולד, כמו למשל לחם ע םגבינה או יוגורט או דגני בוקר לא מתוקים עשירים בסיבים.

חשוב לאכול מסודר ולהרבות באכילת ירקות, בשר ודגים, זה ימנע את העייפות שאת מרגיה.

חשוב חלהמעיט באכילת בורקסים, מלוואח וכו' ולאכול תזונה עשירה ומגוונת.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט יומי שלי

שרון
    24/05/2008

אוקי אני אקח זאת לצומת ליבי.
    התפריט הדיי קבוע שלי הוא ככה: בדרך לבית הספר אני קונה לי קוראסון או לחמניה עם שוקולד ושוקו לרוב אני אוכלת אותם בדרך לבית ספר, כך שבארוחת 10 אני לא אוכלת כלום אני גם לא רעבה ממש.
    לאחר מכן אם זה יום ארוך בבית הספר אני אוכלת לי מהמנות בשעה 1:30, כשאני חוזרת הביתה שעתיים אחרי ששאכלתי אני מרגישה דיי רעבה כנראה המנות לא מספקות אותי ואני לוקחת קערה קטנה ואוכלת קרונפלס,
    ואם זה לא יום ארוך אני חוזרת הבייתה ואני לא מוצאת לי שום דבר לטעמי במקרר אז ברוב המקריים אני אוכלת קרונפלקס,
    ובערב בסביבות ה7-6 ההורים שלי מחריכים אותי לאכול אז אני אוכלת מה שיש בבית שזה לרוב: קוסקוס, תפוחי אדמה, עוף/שניצל ועוד פחמימות.
    בימי שבת בבוקר אני רגילה לאכול או חלבי כלשהוא או קרונפלס או מלאווח ,
    והתפריט מהצהריים עד הערב הוא כמו בכל יום,
    אני אוכלת גם פירות ירקות לא ממש.
    זהו. מקווה שתוכלי לעזור לי תודה שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו