שאלה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!
    יובל
    24/05/2008

שלום אני יובל!

אני כבר שאלתי מספר שאלות!!!!!
    אבל בכללי אני מאוד רוצה להרזות בחלק התחתון שלי שזה- הטוסיק,רגליים ושוקיים!
    השאלה שלי- איך אני מרזה בחלק התחתון??

בבקשה ענו לי על זה במהרה! אבל תשובה טובה שאני יוכל לראות תוצאות טובות בהקדם האפשרי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!

הוספת תגובה

• תשובות ליובל

ענת אשכול
    25/05/2008

שלום יובל
    קודם כל חשוב לי להדגיש כי משקלך תקין לגילך!
    אני רואה משאלותייך כי את מאוד מוטרדת מגופך. את בגיל בו הגוף עובר הרבה שינויים , דבר שבהחלט יכול להביא איתו חששות לגבי המשקל ומבנה הגוף, אולם אני מבטיחה לך כי אם תשמרי על תזונה נכונה (אכילה מכל אבות המזון הפחתת משקאות מתוקים וממתקים, אכילה מרובה של ירקות, והפחתת מאכלים מטוגנים ושמנים) ותקפידי על פעילות גופנית (שילוב של הליכות עם תרגילי עיצוב וחיטוב) תוכלי לשמור על משקל גוף תקין וגוף מחוטב.
    חשוב גם שתזכרי כי בני אדם שונים אחד מהשני (וטוב שכך...) ולא לכולם יהייה את אותו מבנה גוף- לכל אחת יש את התורשה שהיא קיבלה מהוריה- ויש דברים ששום דיאטה ושום פעילות גופנית לא תשנה - לכן מציעה לך לשפר את תזונתך ולשלב פעילות גופנית אך גם לקבל את זה שלכל אחד מבנה גוף שונה- לימדי לאהוב את הגוף שלך ויהייה לך קל יותר!
    שיהייה המון בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת או להגר?!

יובל
    26/05/2008

שלום זאת שוב יובל!

לגבי מה שאמרתן זה נכון מאוד! אבל הבעיה היא שאני עושה זאת אני מאוד שומרת לגבי מזון ועושה כושר! אבל הבעיה היא שאני מרזה בחלק העליון שאני בכלל לא צריכה ! ואני רוצה להרזות בחלק התחתון ואני לא מצליחה! אני עדיין מלאה שם!
    אז.. איך אני מרזה בחלק התחתון ושומרתץ על החלק העליון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו