מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל המוחמחים אנא היכנסו...חסוי28/06/2008
שלום אני בת 13 וחצי, גובהי בערך 1.64 ומשקלי 56.... בדקתי במחשבון של זולו ואמרו לי שאני בסדר אבל רציתי לשמוע אם אני צריכה דיאטה או משהו... יש לי ידים רזות ויחסית גם ירכיים ויש לי קצת בטן.. אני עד היום רקדתי פעמיים בשבוע שעה וחצי, והולכת ברגל כל יום בערך 30-40 דקות. עכשיו אני אתחיל 4 פעמים בשבוע חדר כושר. אני נמנעת ממתקים ואוכלת אוכל בריא: ירקות פירות, גבינות של 5%... אז אני בסדר או צריכה לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסויה
ענת אשכול29/06/2008שלום,
משקלך אכן תקין ביחס לגובה ולגילך. אינך צריכה לרדת במשקל. המשיכי לאכול נכון ובריא והקפידי על פעילות גופנית- כל הכבוד!
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי תודה רבה לך...(שאלה נוספת)
חסוי29/06/2008יש לי עוד שאלה, מצטערת על ההפרעה. אני לא אוהבת את איך שאני נראית כ"כ ולכן רציתי להוריד קצת בטן... אם אני אלך לחדר כושר, אשמור על תפריט קלורי של 1200 קלוריות ליום זה בסדר או שזה לא טוב בגיל ההתבגרות? שכחתי לציין שעדיין לא קיבלתי מחזור. מצטערת שאני מפריעה לך... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

.jpg)


