כל המוחמחים אנא היכנסו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל המוחמחים אנא היכנסו...
    חסוי
    28/06/2008

שלום אני בת 13 וחצי, גובהי בערך 1.64 ומשקלי 56.... בדקתי במחשבון של זולו ואמרו לי שאני בסדר אבל רציתי לשמוע אם אני צריכה דיאטה או משהו... יש לי ידים רזות ויחסית גם ירכיים ויש לי קצת בטן.. אני עד היום רקדתי פעמיים בשבוע שעה וחצי, והולכת ברגל כל יום בערך 30-40 דקות. עכשיו אני אתחיל 4 פעמים בשבוע חדר כושר. אני נמנעת ממתקים ואוכלת אוכל בריא: ירקות פירות, גבינות של 5%... אז אני בסדר או צריכה לרדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל המוחמחים אנא היכנסו...

הוספת תגובה

• תשובה לחסויה

ענת אשכול
    29/06/2008

שלום,
    משקלך אכן תקין ביחס לגובה ולגילך. אינך צריכה לרדת במשקל. המשיכי לאכול נכון ובריא והקפידי על פעילות גופנית- כל הכבוד!
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי תודה רבה לך...(שאלה נוספת)

חסוי
    29/06/2008

יש לי עוד שאלה, מצטערת על ההפרעה. אני לא אוהבת את איך שאני נראית כ"כ ולכן רציתי להוריד קצת בטן... אם אני אלך לחדר כושר, אשמור על תפריט קלורי של 1200 קלוריות ליום זה בסדר או שזה לא טוב בגיל ההתבגרות? שכחתי לציין שעדיין לא קיבלתי מחזור. מצטערת שאני מפריעה לך... תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו