הורדה במשקל + ריבועים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל + ריבועים בבטן
    דון קישוט
    03/07/2008

השבוע נרשמתי לחדר כושר והנתונים שלי הם כאלו: גובה:157 סנט' משקל: 48 ק"ג גיל: 14 ואני רוצה להרזות 5-8 ק"ג והיה לי ריבועים בבטן התפריט שלי הוא כזה: בוקר (בשעה 11): חצי פרוסה עם כפית גבינה או טונה או חומוס + נקניק סלמי / חביתה + קוטג או טונה צהריים (בשעה 14:00 - 15:00): אורז / פירה / קוסקוס / מרק / פתיתים / מקרונים ביניים (בשעה 16:00 - 17:00) : ירק / שוקולד / אגרוף של קורנפלקס (עד 60 קלוריות מקסימום) ערב (בשעה 20:00) : חביתה עם קוטג + טונה + ירק / שקשוקה (כף שמן ואחד ביצה ואחד עגבנייה) + פרוסת לחם 1 / פרוסה עם גבינה / טונה לילה (בשעה 23:00) : לפעמים תה עם 2 כפיות סוכר / חלב עם כפית סוכר השאלה שלי היא שבחדר כושר אני מתאמן על המשקולות וכל השאר וכל אימון אני עושה כ 40 דקות אירובי שזה 400-600 קלוריות שאני שורף אז כמה אני שורף במהלך היום כאשר אני לא עושה כלום (משחק במחשב / רואה טלויזיה) והאם זה מספיק בשביל להגיע למאזן קלוריות שלילי (האם אני צריך להפחית באוכל או להגדיל את הספורט בחדר כושר?) תודה רבה מראש DON

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא עניתם לי

דון קישוט
    21/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדון

ד''ר הגר שפר
    22/07/2008

הי

התפריט שלך מצומצם מידי ועם הזמן אתה אמנת תרד במשקל אבל בעיקר בשריר ופחות בשומן כי אין לך מספיק חלבון בתפריט.

העתקתי את התפריט שלך והוספתי שינויים:

בוקר (בשעה 11): חצי פרוסה עם כפית גבינה או טונה או חומוס + נקניק סלמי / חביתה + קוטג או טונה
    תאכל פרוסה שלמה עם 1/2 טונה או ביצה וגבינה - תוותר על הסלמי.

צהריים (בשעה 14:00 - 15:00): אורז / פירה / קוסקוס / מרק / פתיתים / מקרונים
    חסר חלבון : חזה עוף / בקר / דג

ביניים (בשעה 16:00 - 17:00) : ירק / שוקולד / אגרוף של קורנפלקס (עד 60 קלוריות מקסימום)
    עדיף להוסיף גם יוגורט

ערב (בשעה 20:00) : חביתה עם קוטג + טונה + ירק / שקשוקה (כף שמן ואחד ביצה ואחד עגבנייה) + פרוסת לחם 1 / פרוסה עם גבינה / טונה
    בסדר גמור

לילה (בשעה 23:00) : לפעמים תה עם 2 כפיות סוכר / חלב עם כפית סוכר - יותר טוב החלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו