ארוחות מוכנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות מוכנות
    דקלה
    17/06/2007

בעלי ואני עובדים הרבה שעות ואין לנו יותר מדי זמן להכין אוכל, רק בסופי שבוע. אני נותנת לילדים (בני 3 ו-5, בנים) הרבה אוכל מוכן: ירקות קפואים, שניצלים ודברים בסגנון הזה ומוסיפה עוד ירקות בצד. בערב הם אוכלים סלט גדול עם חביתה או קורנפלקס, לחם מחיטה מלאה עם גבינות או חומוס עם הרבה טחינה, וגם בבוקר אוכלים בסדר עם דגנים בריאים או לחם מחיטה מלאה ועם פירות. התזונה הזאת מספיק טובה? יש לך עצות מה אפשר לעשות בלי שיש הרבה זמן לבשל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות מוכנות

הוספת תגובה

• אוכל מוכן ומזין

ד''ר הגר שפר
    24/06/2007

אוכל מוכן ומזין
    גם אוכל מוכן יכול להיות מזין ומגוון. חשוב לא "להינעל" רק על שניצלים מצופים אלא לקנות גם עוף בצורה טבעית : חזה עוף על האש, שווארמה פרגיות או הודו, פרגיות על האש, פילה עוף בצ'ילי או בדבש וחרדל. ישנם מוצרים טובים שאינן מצופים ורובם מכילים פחות מ- 5% שומן.
    זה בסדר לאכול ירקות קפואים אבל כדאי גם לחתוך מידי פעם ירקות חיים: מלפפון, עגבניה ופלפלים בצבעים שונים. בכדי ליהנות מצבעים נוספים של ירקות התורמים לגוף.
    ארוחת ערב של ביצים, גבינות, ירקות ולחם היא מצוינת. טובה בהרבה מסתם דגני בוקר
    ( גם אם הם מלאים).
    ההצעה שלי היא שתעשי סיבוב קניות בסופר ותנסי מוצרים חדשים שאינן מצופים ומטוגנים.
    אני נוהגת להכין כמה תבשילים בסוף השבוע ואז אנחנו נהנים מאוכל מבושל גם באמצע השבוע כשאין לנו זמן לבלות במטבח יותר מכמה דקות.
    את יכולה להירשם לידיעון החודשי שאני מפרסמת דרך האתר שלי היות ואני תמיד מצרפת מתכונים חדשים קלים להכנה: www.easy-way.co.il
    בהצלחה הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו