מספר שאלות בקשר לתזונה וכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בקשר לתזונה וכושר
    אנדריי
    13/07/2008

אוקיי, נתחיל ככה - מאז סיום הלימודים החלטתי להרזות ולהוריד ממשקלי כ-10 קילו(אני שוקל כעת 65 קילו, בן 14 והגובה שלי הוא כ 1.75 מטר- גם אם זה משקל בסדר לגובה שלי יש לי הרבה שומן באזור הבטן), מאז קראתי המון מאמרים שקצת בילבלו אותי לכן החלטתי לשאול כאן. 1. כמה קלוריות בעצם אני אמור לצרוך בכל יום? והאם אתן יכולות לתת לי תפריט מתאים? 2.כמה חלבנים אני אמור צרוך בכל יום וכמה אם אני עושה פעילות גופנית (רכיבה על אופניים)? 3. כמה ליטר/כוסות חד פעמיות של מים אני אמור לשתות בכל יום? 4. מה כדאי לי לאכול אחרי אימון? 5. אני יודע שבשביל להרזות אני צריך לשרוף יותר קלוריות ממה שאני צורך, איך אני יכול לדעת כמה קלוריות אני מבזבז בכל ביום ללא פעילות גופנית? 6. האם כדאי לי לעשות פעילות גופנית בכל יום, אם הפעילות היא רכיבה על אופניים של כ 30-50 דקות? בברכה, אנדריי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאנדריי

ענת אשכול
    15/07/2008

שלום אנדריי,
    קודם כל - חשוב שתדע שמשקלך תקין לגילך ולגובה שלך (אתה גבוהה ועל כן גם משקלך גבוה). אני מבינה שהחלטת לנצל את החופש הגדול לשינוי בהרגלי הפעילות הגופנית והתזונה שלך - וכל הכבוד על כך- רק חשוב לעשות זאת נכון ומאוזן. אם אתה רוצה אני אשמח אם תכתוב לי מה אתה אוכל במשך יום שלם, כמה פעמים אתה מתאמן ואיזה סוג אימונים ואני אראה אם יש צורך בשינויים.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו