אני צריכה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חסוי
    02/08/2008

שלום אני בת 14 אני עשיתי דיאטה רצינית מאוד וירדתי 14 קילו או יותר אני לא מרגישה כל כך טוב אם הגוף שלי עדיין אני מרגישה שיש לי בטן אני רוצה להוריד את השומנים מהתחת שאני לא מצליחה אני אפילו חושבת על ניתוחים אני ממש לא מרוצה מהגוף שלי ואני ממש נואשת אני אוכלת לפי תפריט דיאטה של הכי הרבה 1200 קלוריות אני לא מפריזה ואוכלת ממש מסודר אני שומרת על פיעלות גופנית אבל לא מצליחה להוריד את עודף המשקל שלי הגובה שלי 1.60 ואני שוקלת 64 האים זה תקין ???? ומה עליי לעשות אים עודף השומן חסויה ומבקשת עזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לחסויה

ענת אשכול
    04/08/2008

שלום,
    קודם כל - כל הכבוד על השינוי ועל המאמך לשפרת את תזונתך ואת בריאותך. כבר עשית דרך ארוכה ויפה!!!
    על מנת להמשיך בצורה בריאה שלא תפגע בך ותגרום לתסכול אני ממש מציעה לך לפנות להורייך או למבוגר אחר שיפנה אותך לדיאטנית שתסייע לך בהמשך התהליך.
    בינתיים אם את רוצה את יכולה לכתוב לי מה את אוכלת במשך יום ואיזו פעילות גופנית את עושה (ובאיזו תדירות) ואני אראה אם יש צורך בשינויים
    בהצלחה! והמשך חופש נעים...
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו